FOTO: Moskva dobija rusku verziju Diznilenda

Najavljen kao jedan od najvećih zatvorenih parkova na svetu, "Dream Island" će biti sagrađen na parceli od oko 100 hektara u južnom delu Moskve.

Zbog oštrih vremenskih uslova tokom većeg dela godine, lokalne vlasti su odlučile da park sagrade u zatvorenom prostoru kako bi mogao da bude otvoren tokom cele godine.

Izgradnja će započeti do kraja meseca, a jedna od najistaknutijih građevina, visoka 35 metara, izuzetno podseća na Pepeljugin zamak u Diznilendu.

Na "Ostrvu snova" likovi iz ruskih animiranih filmova činiće bar 60 odsto ukupnog sadržaja, dok će preostali prostor biti namenjen brojnim međunarodnim crtanim junacima. Kompleks će takođe uključivati tematske paviljone i više od 40 različitih vožnji.

Otvaranje parka planirano je za 2018. godinu.

Autor: Lonelyplanet

  • Vladimir

    21.03.2016 14:12
    toooo
    Rusolend. Glavne zvezde Rabotnjik i Parazit/ dvojnici Toma i Džerija, Mašna i Medvjodj, pa zatim Krasotka Putinka u zvjor Cerupkin i ko zna šta još....jedva čekam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja