FOTO: Kruzer na kojem možete voziti autiće, skakati padobranom, ...

Krstarenje kruzerima luksuzno je i zabavno samo po sebi. Zamislite da uz to imate garsonjeru s balkonom, možete se zabaviti na autodromu i skakati padobranom.
Krstarenje kruzerima luksuzno je i zabavno samo po sebi. Zamislite da uz to imate garsonjeru s balkonom, možete se zabaviti na autodromu i skakati padobranom.

Sve to nudi novi kruzer "Quantum of the Seas" kompanije Royal Caribbean.

Težak 167.800 tona i kapaciteta 4.180 putnika, novi kruzer će zaploviti iz Cape Libertyja u Bayonneu (New Jersey) tokom jeseni 2014. godine. Na njemu će putnici imati mogućnost da skaču padobranom unutar kruzera, zabave se vozeći automobile za sudaranje, imati časove na trapezu, a moći će i da uživaju u garsonijerama s balkonima, dok će svaka kabina imati virtuelni balkon.

Na kruzeru će biti i kapsula koja će biti izdignuta iznad broda i omogućavati putnicima da tokom 15 minuta imaju privatni let oko kruzera i fantastičan pogled na more. U nju može stati 16 osoba.

Unutar kruzera se nalazi tunel visine sedam metara, u kojem će biti simuliran skok padobranom. Takođe, putnici će moći vežbati i penjanje po stenama. Osim vožnje autodromom i cirkusa u kojem će moći da uče različite veštine, putnici će moći i da voze rolere.

Na kruzeru će biti 28 garsonjera sa 12 balkona, dok će 373 kabine imati virtuelne balkone. Digitalna projekcija je u realnom vremenu i prenosi ono što se trenutno vidi s kruzera. Sobe će biti za devet odsto veće u odnosu na standardne.

U ponudi će biti i biblioteka, a noćni život nudi filmske projekcije, barove, koncerte i osvetljeni plesni podijum.

Quantum bi trebalo da plovi Karibima i Bahamima 2015. godine.

  • Vlada

    19.04.2013 11:59
    ...
    Divna budalastina koja dokazuje kako se novcem pokusava kompenzovati realnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja