Smanjio penis jer je bio veličine grejpfruta

Pre operacije mladić je bio sprečen da se bavi sportom, pa čak i da ima seks. Njegov penis bio je dužine 18 centimetara, a obim je merio oko 25 centimetara, što je veličina grejpfruta, piše Miror.
Pre operacije mladić je bio sprečen da se bavi sportom, pa čak i da ima seks. Njegov penis bio je dužine 18 centimetara, a obim je merio oko 25 centimetara, što je veličina grejpfruta, piše Miror.

Pre operacije koja mu je promenila život, doktori kažu da je njegov penis bio oblika lopte za ragbi, zbog čega je mladić bio sprečen da se bavi sportom pa čak i da ima seks.

Ono što je takođe šokiralo lekare jeste da su tada prvi put čuli kako muškarac postavlja pitanje "Možete li da mi smanjite penis?" Ovaj tinejdžer rekao je lekarima da neočekivano dobija erekcija zbog toga što takav oblik penisa ograničava protok krvi.

Pored toga, nije mogao da ima seks, a i nošenje farmerica je bilo neprijatno "zbog ogromnog i teškog penisa."

Hirurzi su razvili novu tehniku smanjivanja penisa, koja je primenjena na ovom mladiću – sečenje polnog organa na dva mesta, kako bi se izvadio deo tkiva.

Operacija je prošla u najboljem redu, a mladić je uzbuđen zbog novog izgleda.
  • 14.02.2015 17:52
    Moralo je tako
    Kada voli, kada pati-mora da ga skrati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.