"Bioprotector" - zaštita od nevidljivih štetnih zračenja

U svakodnevnom životu izloženi smo raznim vrstama zračenja, čije posledice najčešće osetimo tek nakon nekoliko godina izloženosti.

U svakodnevnom životu izloženi smo raznim vrstama zračenja, čije posledice najčešće osetimo tek nakon nekoliko godina izloženosti.

Zračenja mogu biti elektromangnetna jonizujuća ili nejonizujuća, i utiču na nas sa baznih stanica mobilnih operatera, antena na krovovima, TV prijemnika i bandera. Pored njih na nas utiču i kosmička niskofrekventna zračenja u vidu X-zraka, gama zraka, UV i H zračenja, infracrvenog zračenja. Takođe izloženi smo i podzemnim niskofrekventnim zračenjima podzemnih voda, geoloških raseda, zatvorenih šupljina, ruda, a upotrebom elektronskih i električnih uređaja koje je stvorio čovek u toku tehnološkog razvoja, na naše zdravlje utiče i tehničko elektromagnetno zračenje.

Iako smo svakodnevno okruženi zračenjem, ipak postoji nešto što možemo učiniti kako bismo zaštitili svoje zdravlje. I to nešto nalazi se baš u Novom Sadu.

U pitanju je renomirani brend "Bioprotector" koji već dugi niz godina postoji u našem gradu, a čiji su proizvodi zbog svog kvaliteta traženi i u zemljama u regionu. Proizvodi "Bioprotectora" su napravljeni u obliku diska od legure bakra, a mogu biti različitih dimenzija. Stevan Zahorjević, stručni konsultant iz kompanije "Bioprotector" objašnjava na koji način njihovi proizvodi štite zdravlje ljudi.

"Zračenja prodiru kroz sve ćelije ljudskog tela i mogu prouzrokovati fizičke i psihičke poremećaje. Na fizičkom nivou, narušavaju imuni sistem i metabolizam, što može dovesti do raznih bolesti, pa čak i onih najtežih. Na psihičkom nivou utiču na pojavu depresije, agresivnosti i preosetljivosti na stres. Naši proizvodi uravnotežuju deformisano elektromagnetno polje i harmonizuju biopolje ljudskog tela i čovekovog okruženja. Oni znatno smanjuju, i čak eliminišu fizičke i psihičke poremećaje uzrokovane prekomernom izloženošću EM zračenjima, omogućuju neometani protok bioenergije kroz celo telo i imaju pozitivan uticaj na njegovu vitalizaciju i regeneraciju", objašnjava on.

U zavisnosti od veličine samog diska, odnosno proizvoda, zavisiće i jačina zaštitnog uticaja u prostoru, pa tako postoje proizvodi za zaštitu čitavog stana, dvorišta, sobe, ili pak oni manji za zaštitu ljudskog ili životinjskog tela.

Da se radi o proizvodima koji su kvalitetni i čije je blagotvorno dejstvo na ljudski organizam i naučno dokazano, svedoče i sertifikati dobijeni od najznačajnijih medicinsko-naučnih institucija u našoj a i drugim zemljama. Kada već niko od nas, usled okolnosti u kojima živimo, ne može da izbegne uticaj zračenja, sada imamo mogućnost da uzmemo stvar u svoje ruke, pomognemo sebi i sačuvamo svoje zdravlje. Proizvodi "Bioprotectora" mogu se naručiti preko web sajta kompanije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.