FOTO: Grom ga udario u glavu, i izašao na leđa

Rajan Kros iz Ajdaho Sitija preživeo je udar groma koji je ušao kroz njegovu glavu, a izašao na leđa.
Rajan Kros iz Ajdaho Sitija preživeo je udar groma koji je ušao kroz njegovu glavu, a izašao na leđa.

Tridesetčetvorogodišnji otac dvoje dece vozio je bicikl tokom kampovanja s prijateljima kada je počela oluja s grmljavinom. Rajan je odvezen u bolnicu gde je lečen zbog krvarenja u mozgu. Prema rečima njegove supruge Heder, on je svestan, jede i kretao se.

Fotografije koje je postavila na Facebooku pokazuju odeću s rupama, Krosa kako sedi u krevetu sa velikom crvenom opekotinom u obliku linije na grudima i crvenim ožiljkom na glavi.

"Vozili su bicikl kada je počela kiša i oluja. Stali su i Rajan se sakrio s biciklom ispod drveta. Gledao je mapu na telefonu kada se dogodio udar", rekla je njegova supruga.

Povređena su i dvojica Rajanovih prijatelja. Jedan ima jako zujanje u ušima. Drugi je držao jednu nogu na zemlji kada ga je grom udario pa nije imao velikih posledica.

  • 03.06.2015 13:30
    hahahahaha
    Jure care!
  • каћан

    03.06.2015 06:43
    добро бабе кажу
    угасите мобилне,не идите испод дрвета када грми.
  • Jure

    01.06.2015 17:09
    Moga je bar pupak proprat pre kampiranja... pii

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.