Patrijarh: Pridružite se akciji dobrovoljnog davanja krvi

Patrijarh Porfirije pozvao je sveštenstvo i vernike da se u nedelju pridruže akciji dobrovoljnog davanja krvi koju u Beogradu organizuju Crveni krst Srbije i Institut za transfuziju krvi.
Patrijarh: Pridružite se akciji dobrovoljnog davanja krvi
Foto: 021.rs
"Ova humanitarna akcija će se sprovoditi od 10 do 14 časova u hramu Svetog Save na Vračaru, u hramu Svetog Jovana Vladimira u naselju Medaković, u hramu Svetog Simeona Mirotočivog u Novom Beogradu i u hramu Pokrova Presvete Bogoridice u Kajmakčalanskoj 55", naveo je patrijarh.

U toku je zimska kampanja dobrovoljnog davanja krvi koju organizuje Crveni krst.

Kampanju je, između ostalih, podržao i košarkaški klub Crvena zvezda koji je pozvao navijače da budu humani i daju krv za one kojima je najpotrebnija.
 
Akciji su se pridužili i zaposleni u Crvenom krstu Srbije i Beograda.
  • Anonymous

    31.01.2024 05:51
    A da patrijarh i svi popovi za pocetak pocnu da daju krv redovno? Mislim, zasto ih placamo budzetskim parama ako ne nego da sluze za primer ?
  • zztop

    30.01.2024 23:52
    Kako humano , ako je i od pomfritija dovoljno je , bog će da ih vidi ... pommmiiillluuujjjj...
  • Gavril

    30.01.2024 14:38
    Evo sve trčim dok se ti voziš najnovijim mercedesom s klase i dok pozlaćuješ hram svetog save dok narod gladuje .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.