VIDEO: Anoreksija uništila nekada lepu grčku voditeljku

Nana Karađani bila je čuvena grčka manekenka i voditeljka, sve dok je izuzetno težak poremećaj ishrane nije prisilio da okonča karijeru.
Nana Karađani bila je čuvena grčka manekenka i voditeljka, sve dok je izuzetno težak poremećaj ishrane nije prisilio da okonča karijeru.

Na prvi pogled ljudi bi pomislili da Karagiani boluje od AIDS-a. Međutim, ona boluje od anoreksije - poremećaja ishrane.

Novinari turskog lista "Milliyet" napravili su poseban prilog i opširnu priču o Karagiani i njenom poremećaju, nakon što se priča o njenoj borbi sa anoreksijom proširila i van granica Grčke. Ona se danas u medijima pojavljuje kako bi probudila svest o anoreksiji, poremećaju koji ju je koštao zdravlja i izgleda.

"Jedna od najlepših grčkih voditeljki šokirala je mnoge ovim teškim poremećajem. Nekada je radila kao model, a onda ju je zadesila 'bolest manekenki' - anoreksija. Lepa i uspešna voditeljka tokom duge borbe drastično je smršala i postala neprepoznatljiva", piše "Milliyet".

U njihovom prilogu nalaze se brojne fotografije njenog venčanja sa Đanisom Kotsopulusom, a Karađani i sama na svojoj Fejsbuk grupi svakodnevno objavljuje brojne fotografije. U razgovorima često navodi kako je njen suprug ostao uz nju kroz ovaj teški period.

  • 03.08.2013 21:53
    Majko mila Mrva i Igorns da li vama icemu sluzi ovaj internet, sem da gledate free pornjavu i pisete retardirane komentare na 021? Pa ako te stvarno zanima, procitaj nesto o tome, toliki ti internet na kojem sedis pola dana, umesto izrugivanja ljudima koji boluju od izuzetno teske i ozbiljne bolesti koju nisu birali i od koje cesto i stradaju uz svo mukotrpno lecenje.
  • Jenny

    02.08.2013 13:36
    Strasno
    nije mi jasno kako zivi ovakva ovo je tuzno i strasno, ali treba svim zenama da bude pouka
    da shvate da nije sva sreca u zivotu u perfektnom fizickom izgledu.
    imam 35 god 175cm i 72 kg rodila troje dece i presrecna i zadovoljna zena svim u svom zivotu kao i sobom naravno,zato zene pamet u glavu!!!!!
  • 02.08.2013 11:55
    Slatkis
    Eh kada bi se svaka zena ovoliko trudila da udovolji muzu. Svaka joj cast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.