Beba se četiri puta samozapalila

Tromesečni indijski dečak Raul oporavlja se u bolnici nakon što se navodno spontano zapalio, što mu se desilo četvrti put.
Tromesečni indijski dečak Raul oporavlja se u bolnici nakon što se navodno spontano zapalio, što mu se desilo četvrti put.

Raul je primljen na lečenje prošle sedmice s opekotinama desetog stepena na odeljenje intenzivne nege na pedijatriji Kilpauk Medicinskog univerziteta i bolnice u Čenaju (Indija), a doktori kažu da boluje od spontanog ljudskog samozapaljivanja, objavio je "Dejli mejl".

Lekari su saopštili da je zdravstveno stanje bebe stabilno, da je pod terapijom i da će jedno vreme biti pod posmatranjem njenog zdravstvenog stanja.

Beba je prvi put doživela samozapaljivanje kada je bila stara samo devet dana.

Lekari smatraju da bi samozapaljivanje moglo da bude izazvano znojem kroz koji su izašli i gasovi na kožu pa su tako nastale opekotine po grudima i glavi.

  • mrva

    14.08.2013 09:09
    Jeste vi sigurni da nije Tibetanac?
  • 14.08.2013 07:31
    Učenje zadaje bol
    Majke vam, kakve su "opekotine desetog stepena"? Postoji četiri stepena i ta kategorizacija je prihvaćena svuda u svetu.
  • SHC

    13.08.2013 21:34
    @Chiske
    http://en.wikipedia.org/wiki/Spontaneous_human_combustion


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.