VIDEO: Plastični hirurg napravio sebi "savršenu ženu"

Američki plastični hirurg Dejvid Metlok (49), koji je u Los Anđelesu poznat kao "dizajner vagina", venčao se sa svojom pacijentkinjom od koje je nizom estetskih intervencija stvorio "savršenu ženu".
Američki plastični hirurg Dejvid Metlok (49), koji je u Los Anđelesu poznat kao "dizajner vagina", venčao se sa svojom pacijentkinjom od koje je nizom estetskih intervencija stvorio "savršenu ženu".

Doktor Metlok je upoznao svoju buduću suprugu Veroniku (38) 2007. godine. Ona je otišla u njegovu ordinaciju jer mu je specijalnost vaginoplastika − hirurška intervencija kojom se ženama zateže vagina. Veronika nije bila zadovoljna svojim izgledom jer je tada imala 18 kilograma viška.

Estetski hirurg joj je pored korekcije najintimnijeg dela odradio i liposukciju brade, skinuo joj je višak masti sa ruku, nogu i zadnjice, koju joj je potom zategao. Pored toga, Metlok je Veroniki odradio i plastičnu operaciju kojom joj je korigovao usne u koje je ubrizgao i botoks.

Nakon svih intervencija, plastični hirurg je zaprosio Veroniku, ona je pristala i postala je gospođa Metlok.

"Prihvatala je sve što sam joj savetovao. Čak i brak. Bila je to ljubav na prvi pogled", kroz smeh kaže Dejvid.

On i njegova "savršena supruga" bave se bodibildingom i zajedno učestvuju na raznim takmičenjima.

  • 02.09.2013 06:30
    imam utisak da u ovom prilogu nisu prikazali sve od navedenog...
  • Vlada

    01.09.2013 10:19
    ...
    Sve je lepo dok im se drugi dive i zavide. U Pokondirenoj tikvi Sterija je skicirao takve tipove ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.