VIDEO: Dečak koji gubi bitku sa leukemijom slavi Noć veštica malo ranije

Četvorogodišnji Itan se protiv leukemije bori godinama, ali su nedavno doktori otkrili kako su njegovi dani odbrojani.
Četvorogodišnji Itan se protiv leukemije bori godinama, ali su nedavno doktori otkrili kako su njegovi dani odbrojani.

"Njegova leukemija je izmakla kontroli i više se ne može lečiti, ostalo mu je svega od nekoliko dana do nekoliko sedmica", kaže Meril Van Leven, Itanov otac.

Kako bi ostatak njegovog života učinili što lepšim i iskoristili vreme koje mu je ostalo, njegova porodica, prijatelji i komšije su udružili snage kako bi mu spremili specijalno iznenađenje.

Znajući da mu vreme ističe, porodica je želela njegove poslednje dane da ispuni srećom i veseljem. Tako su ove godine Noć veštica odlučili da proslave malo ranije, a Itan je pravi mali superheroj.

  • Andrija Šrek

    28.10.2014 17:04
    @....
    Nema.
  • ....

    27.10.2014 20:40
    :( sta reci na ovako nesto ...osim boze imali te ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.