Predlog za večeru: Ukusan namaz od tunjevine

Ukoliko razmišljate šta biste mogli da prezalogajite, imamo jedan predlog. U pitanju je namaz od tunjevine.
Predlog za večeru: Ukusan namaz od tunjevine
Foto: Pexels (Cottonbro studio)
U zavisnosti od toga za koliko osoba spremate obrok, toliko će vam određenog sastojka biti i potrebno.
 
Za ovaj recept potrebni su vam tunjevina, jaja, senf, pavlaka, majonez, so, luk... 
Na internetu se mogu pronaći različiti recepti za spremanje ovog namaza, jer ga možete prilagoditi sopstvenom ukusu, tako neko umesto majoneza i pavlake koristi krem sir.
 
Osnovu u svakom slučaju čine konzervirana tunjevina, jaja i senf, dok ostale sastojke dodajete u onoj meri koja vam odgovara.
Na primer, ukoliko imate dve konzerve tunjevine od 80 grama, dovoljna su vam dva tvrdo kuvana jaja. 
 
Jaje iseckajte na sitne komade i dodajte u činiju sa tunjevinu. Potom sledi dodavanje ostalih sastojaka. Možete koristiti pavlaku ili krem sir, majonez dodavati u meri u kojoj neće ubiti ukus ostalih sastojaka. 
Za luk isto važi, trebalo bi ga usitniti ili pak koristiti crni luk u prahu. U smesu dodajte i kašičicu senfa.
 
Jelo će samo po sebi biti slano, ali ako osetite da bi trebalo još začiniti, možete to učiniti.
 
Kada sve izmešate, jelo je spremno i možete ga odmah jesti.
 
S obzirom na to da se lako priprema, ovaj namaz je odličan ukoliko nemate vremena za posebne "špecije", već vam je potrebno nešto ukusno, a brzo. 
OGLASI RADNO MESTO!

Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.

Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Recepti

Šmek jeseni: Late kafa sa bundevom

Sezona je bundeve i svih divota koje se od nje prave. Danas vam predlaženo ovu finu kafu sa pireom od bundeve i mešavinom začina za recepte sa bundevom.