Novosadski informativni portal 021

Život

EU će obeležavati nutritivnu vrednost alkohola

Brisel pokušava da uvede označavanje broja kalorija na alkoholnim pićima kao što su pivo, vino i viski kao vid borbe protiv pijančenja i alkoholizma, čemu se, međutim, suproststavljaju zemlje proizvođači vina i lobiji.

Rasprodati svi praznični aranžmani

Ponude turističkih agencija za uskršnje praznike su rasprodate, prodaja aranžmana za prvomajske praznike je pri kraju, a najveće interesovanje putnika je za gradove Evrope, banjske centre u Srbiji i Sloveniji, kao i za Dubai.

Ljubitelji grilovanog sira imaju više seksa

Ljubitelji američkog "specijaliteta" - grilovanog sira su jedni od onih koji uživaju u seksualnim iskustvima i često ih praktikuju, pokazuje studija sajta za upoznavanje Skaut, a koja je plasirana samo dva dana pre Nacionalnog dana grilovanog sira (da, taj dan postoji).

Gojaznost čuva od demencije?

Prekomerna težina smanjuje rizik od demencije, rezultati su najnovijeg istraživanja, koji su prilično neusaglašeni sa važećim savetima za zdravlje.

Kako da prepoznate silikone?

Kako je vreme sve toplije, devojke su su sve više i više "slobodne" u svom načinu oblačenja i ako ćete se ikada nagledati ženskih grudi, to je upravo ovo vreme.

Sve više obolelih od raka kože

U Srbiji svake godine raste broj obolelih od raka kože i do šest odsto, a najveći problem predstavlja kasno otkrivanje i dijagnostika maligniteta, rečeno je danas na početku kampanje "Pregled za sve", čiji je cilj prevencija ovog oboljenja.