Život
09.04.2015.
13:24
U Srbiji svake godine raste broj obolelih od raka kože i do šest odsto, a najveći problem predstavlja kasno otkrivanje i dijagnostika maligniteta, rečeno je danas na početku kampanje "Pregled za sve", čiji je cilj prevencija ovog oboljenja.
  • 10.04.2015 06:48
    Sunce?????
    Ma kakvo sunce. Koliko sunčanih perioda ima u Srbiji? Pa nije narod u Srbiji najviše izložen suncu. Uzrok je sasvim druge prirode koje kriju od javnosti, jer su u pozadini profiti.
  • zita

    09.04.2015 17:23
    Dve godine sam isla kod svih mogucih dermatologa zbog "pojave" na kozi koja je krvarila, svrbela i rasla. Govorili su mi masno tkivo i kojekakve gluposti.
    Posle dve godine stignem na red kod jedne doktorke na poliklinici i ona me odmah posalje na dermoskopiju, zatim na operaciju. Bio je to bazocelularni rak, sva sreca. Ne znam kako je onima koji imaju melanom ako im lekari postave dijagnozu sa vrata, kao meni.
  • 09.04.2015 14:14
    najveci uzrok sunce i solarijumi a
    Kako to suncanje najveci uzrok a Srbija sa najvecim brojem problema koze..? Da nije to mozda zbog nekog uranijuma bacenog bombardovanjem...mozda jel

    I sad vam kao vladari zele dobro sa lecenjem a gle nedavno samo Vucic se ljubi sa Bajdenom i poslusno mu podnosi izvestaje kao poslusan pas...bilo u politici
    Znaci bas drzavu briga za zdravlje ljudi kad se sa agresorom druzi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna