Novosadski informativni portal 021

Život

VIDEO: 10 najboljih pesama za striptiz

Kako muzika oduvek ima tu fantastičnu moć da opusti, inspiriše, pokrene na aktivnost tj. igru, upravo ona je ta neizostavna nota senzualnosti bez koje bi striptiz bio isprazna gimnastika i puko, presporo svlačenje.

Tegobe kod pasa koji stare

Starenje kod pasa nosi svoje specifičnosti i niz različitih tegoba koje polako mogu da počnu da se pojavljuju. U starosti nastupaju određene promene u organizmu.

Severna Koreja ponovo otvorena za turiste

Severna Koreja ponovo će, posle više od četiri meseca, otvoriti granice za strane turiste, kojima je ulazak u tu zemlju bio zabranjen zbog straha od širenja smrtonosnog virusa ebole.

Dva razloga zašto maca naglo mršavi

Gubitak telesne težine kod mačaka nije samostalna bolest i uglavnom je znak postojećeg zdravstvenog problema. Uopšteno, postoje dva razloga mršavljenja kod mačaka: stres ili bolest.

Oboljenje zglobova najčešće kod muškaraca

Od jednog do tri procenta stanovništva boluje od gihta, najčešćeg zapaljenskog oboljenja zglobova. Ovo reumatsko oboljenje češće pogađa muškarce, dok su žene izloženije bolesti tek posle menopauze, kada ih manje štite ženski hormoni.

Cigarete ne ublažavaju stres

Suprotno ubeđenju mnogih, cigarete ne smiruju živce, već naprotiv - pušači su izloženi 70 odsto većem riziku od anksioznosti i depresije u poređenju sa nepušačima, pokazuje nova britanska studija.

Rio slavi 450. rođendan

Rio de Žaneiro počinje u nedelju proslavu 450 godina postojanja tako što će tokom celog meseca znamenitosti grada biti osvetljene plavom bojom u okviru kampanje "Plavo srce" protiv šverca ljudi u svetu.

Raste populacija džinovske pande

Kineska državna uprava šumarstva saopštila je juče da je populacija džinovske pande porasla u odnosu na poslednji popis 2003. godine i sada ima 268 životinja više, odnosno ukupno 1.864.

Od danas povlastice u Er Srbiji

Nacionalna avio-kompanija Er Srbije počinje promotivnu kampanju programa Er Srbija- Etihad gest, čime će redovni putnici imati pravo na posebne pogodnosti.

Šta sve može pasta za zube?

Pasta za zube šokiraće vas svojom svestranošću u borbi protiv nečistoća. Ona ne samo da može očistiti kosu i kožu već i zidove a pomaže i kod problema sa opekotinama.