Novosadski informativni portal 021

Život

Samo u jednoj godini umrla 36 puta

Sara Brotigem boluje od sindroma posturalne ortostatske tahikardije (POTS), veoma retkog srčanog poremećaja koji se manifestuje kroz česte "susrete" sa smrću, pa je u samo jednoj godini doživela 36 kliničkih smrti.

VIDEO: Imali seks u muzeju erotike

Jedan par pokušao je da se sakrije u Muzeju erotske baštine u Las Vegasu na Dan zaljubljenih nakon zatvaranja, kako bi imali seks u svakoj prostoriji.

Bizarna pravila avio kompanija

Zaposleni u avio kompanijama dobijaju posebna uputstva o tome kako treba da se ponašaju u slučaju smrtnog slučaja tokom leta. U mnogim slučajevima, preminuli putnik se prebacuje na prazno sedište, a osoblje je trenirano da pomeri telo što dalje od pogleda drugih osoba.

Koliko traje seks u Srbiji?

Skloni smo da se hvalimo da smo mnogo izdržljivi i pravi tigrovi u krevetu, ali izgleda da istraživanja govore drugačije.

Da li nam je hrana po standardima Evropske unije?

Uslov da Srbija u potpunosti obezbedi domaću i inostranu tražnju i ostvari izvoz poljoprivredno-prehrambenih proizvoda od preko pet milijardi dolara, neophodno je da postigne visoke standarde u bezbednosti hrane i da primeni propise Evropske unije.

Ubijeno 700 izgladnelih koala

Australijske vlasti ubile su oko 700 koala na jugoistoku zemlje gde su ti mali torbari umirali od gladi, izjavila je danas Lisa Nevil, ministarka za životnu sredinu države Viktorija.

Beč i dalje najbolji za život

Austrijska prestonica Beč ponovo je, šestu godinu uzastopno, proglašena za grad koji nudi najbolji kvalitet života u svetu, dok je Bagdad proglašen za najgori grad za život.

VIDEO: 10 najboljih pesama za striptiz

Kako muzika oduvek ima tu fantastičnu moć da opusti, inspiriše, pokrene na aktivnost tj. igru, upravo ona je ta neizostavna nota senzualnosti bez koje bi striptiz bio isprazna gimnastika i puko, presporo svlačenje.