Novosadski informativni portal 021

Život

Najjeftiniji novogodišnji aranžman je Ohrid

Najjeftiniji novogodišnji aranžman u ponudi domaćih turističih agencija je četvorodnevni boravak u Ohridu, koji podrazumeva autobuski prevoz i četiri noćenja sa doručkom, a košta 50 evra.

Zbog čega vam sve opada kosa

Ako primetite da kosa počinje da vam opada, ne treba odmah da paničite. Razlozi mogu biti krajnje jednostavni, od nedostatka vitamina do naslednog faktora.

Koraci do snažnog orgazma

Na intenzitet i učestalost ženskog orgazma utiče nekoliko faktora: stanje i "snaga" mišića karlice, osetljivost prednjeg vaginalnog zida i spremnost žene da isprobava različite tipove stimulacije, ne ograničavajući se onim što smatra "uobičajenim".

Jedite sporije, bićete zdraviji

Što sporije jedete, više uživate u hrani. Da biste osetili sve različite ukuse, obedovanje bi trebalo da traje pola časa, pa i ceo sat.

Stvari kojih se nevine devojke plaše

Kada je reč o seksu, mnoge žene, a posebno mlade i neiskusne devojke, ponekad osećaju nesigurnost i strah, što može uticati na to da odugovlače i izbegavaju i samu pomisao na vođenje ljubavi.

Sajam venčanja u toku

Peti Beogradski sajam venčanja "Belgrade Wedding Show" počeo je danas u hotelu "Metropol Palace", a tema ovogodišnjeg izložbenog salona je susret modernog i tradicije, odnosno kako napraviti moderno venčanje inspirisano tradicijom.