Novosadski informativni portal 021

Život

Osiguravajuća kompanija plaća ljudima da šetaju

Osobe koje dnevno naprave više od 6.000 koraka, pokazuju istraživanja, imaju bolje zdravlje, pa je stoga jedna američka osiguravajuća kuća rešila da novčano nagradi svoje klijente koji budu napravili svakog dana više od pomenutog broja koraka.

Razlika između obrezanog i neobrezanog penisa

Iako najčešće naučnici iz SAD-a ističu zdravstvene prednosti obrezivanja, ovaj put smo sakupili podatke naučnih istraživanja iz celoga sveta i donosimo glavne razlike u higijeni i seksu između obrezanih i neobrezanih muškaraca.

Napravljena pilula za mršavljenje?

Verovatno često čujete kako ne postoji magična pilula koju ćete popiti i koja će vam istopiti kilograme, kažu da su zdrava ishrana i vežbanje jedini način da istopite masne naslage. Međutim, čini se da nije tako.

Ovo morate znati ako idete u Japan

Svako ko poseti Japan imaće znatno ugodniji boravak ukoliko je svestan određenih ponašanja i običaja. Ovih 8 stvari nikako ne bi trebalo da prekršite, ili učinite, ukoliko ne želite da uvredite domaćina ili sebi pokvarite put.

Šta ako vam penis smrducka?

Da ne biste ostali uskraćeni za oralni seks i stekli lošu reputaciju, ukoliko vam se čini da ispod veša nije sve sveže koliko bi trebalo, pogledajte kako to možete da promenite.

Jegulje kontrolišu žrtvu na daljinu

Električne jegulje daljinski upravljaju svojim žrtvama, pokazuje američko istraživanje koje je otkrilo da jegulje mogu na daljinu da izazvaju trzaje mišića riba i tako otkriju mesto na kojem se kriju.

Kada ste najviše depresivni?

Suprotno mišljenju da je vreme praznika najdepresivnije, izveštaj koji je sastavio Vašington Post na osnovu Google pretrage, pokazuje da se pojmovi depresija, teskoba, bol, stres i umor najviše "pretražuju" u proleće i leto.

TOP 20 najboljih stranih pesama za vođenje ljubavi

Anketa koju je među svojim korisnicima sproveo veb servis za slušanje muzike Spotify, pokazala je da je omiljena pesma ljubavnika "Dirty Dancing", numera iz čuvenog istoimenog filma sa pokojnim Patrikom Svejzijem.