Revoluconarni tretmani u Zirna Exclusive Beauty Centru

U salonu "Zirna Exclusive Beauty centar" koji se nalazi u Novosadskog sajma 4a novina je revolucionarni "Anti-aging" tretman.
U salonu "Zirna Exclusive Beauty centar" koji se nalazi u Novosadskog sajma 4a (Alexandar bulevar centar) novina je revolucionarni "Anti-aging" tretman.

U ovom salonu mogu se ukloniti nedoumice oko pravilne nege kože, može se dobiti pomoć oko odabira prave nijanse pigmenta za permanentni "make-u"p ili savet kako da se stilizuje telesna figura.

Ovo su samo neke od ponuda koje imaju zastupnici i distributeri za inostrane kozmetičke kompanije, čiji se brendovi mogu probati upravo u ovom salonu. Pored spomenutih delatnosti, Zirna se bavi i edukacijom kozmetičkih centara lepote za specifične tretmane.

U salonu se može uživati u ekskluzivnim tretmanima, kao što su: "Byonik anti-aging" tretman, "Slimyonik bodystyler", "Purebeau permanentni make-up", kozmetičko beljenje zuba i raznim masažama vulkanskim toplim kamenjem ili mikroniziranim algama. Nova ponuda u Zirni su "LuxusLashes" trepavice, bečke kompanije i to svilene, od nerca i 3D trepavice sa kristalima sa svarovskim elementima. Slogan ove inovacije je "Focus on your eyes", podrazumevajući nadogradnju trepavica, koje nisu debele i dugačke, a skoro da se ne razlikuju od prirodnih trepavica.

"Novom tehnologijom, dobićete glamurozne trepavice sa većim volumenom. Razvili smo "LuxusLashes™ FOCONYES" tehnologiju. U pitanju je potpuno nova tehnologija lepljenja, razvijena zajedno sa specijalnim mekanim trepavicama, za izuzetan volumen, neograničene dužine i lepo oblikovanog luka. Sve ovo možete dobiti samo jednim tretmanom, uz prirodan izgled trepavica - radi se po principu trepavica na trepavicu, odnosno lepe se na prirodne trepavice, postižući veću gustinu, veću dužinu i očima dajemo savršen akcenat", kažu u Zirni.

Profesionalna kozmetičaka Zirne Aleksandra Bučanin izdvaja i preporučuje tretman tela sa mikroniziranim morskim algama, renomirane francuske komanije Thalgo. "U pitanju je medicinski patent koji zahvaljujući visokoj koncentraciji joda dokazano pomaže u procesima detoksikacije, drenaže i sagorevanja masnog tkiva, kao i remineralizaciji i poboljšanju opšteg stanja organizma", kaže ona.

"Byonik Anti-aging" tretmani nemačke kompanije pružaju bezbolno podmlađivanje, kombinujući moderne izume sa tradicionalnim znanjem - koncentrovani "Hijaluro"n i nežnu svetlost lasera. "Ono na šta je Zirna posebno ponosna jeste uvođenje i primena nove "AGE-LOC" tehnologije, koja daje izuzetne rezultate nakon prvog tretmana, kod uklanjanja bora i zatezanja kože, čak i na ruci i vratu, gde se do sada samo hirurškim putem moglo doći do rezultata. Praktikujemo da prvi put tretman radimo na polovini lica, kako bi klijent bio uveren u delotvornost, nakon čega tretiramo i drugu stranu. Osnovna i bitna razlika je da ovim tretmanom direktno utičemo na uzroke procesa starenja, a ne samo na pojavu", dodaje kozmetičarka.

Kozmetičko beljenje zuba "Magic White" belgijske firme, revolucionarnom tehnologijom bez peroksida, bez osetljivosti i oštećenja zubne gleđi, dovodi do blistavog osmeha za 21 minut. Beljenje se vrši kozmetičkim sredstvima, koja ne sadrže peroksid i LED lampom. Svi proizvodi su ispitani i odobreni od strane Evropske komisije.

Zirna pruža i mogućnost merenja količine antioksidanata u telu sa jedinstvenim "Biofotonic" skenerom za samo 30 sekundi, dok se "Thalgo" maskom mogu uspešno ukloniti podočnjaci i bore.

Trajna šminka "Purebeau", takozvani permanentni "make-up", suptilnom i veštom upotrebom visoke tehnologije propagira pigmentaciju koja će naglasiti prirodne linije, te na taj način iskoristiti sve atribute klijenta pri postizanju prirodno lepog izgleda. Permanentni "make-up" ističe prirodnu lepotu najnovijim trendi bojama. "Purebeau" tehnologija je priznata kao najbolja među 20 svetskih stručnjaka u SAD, Velikoj Britaniji, Rusiji, Italiji, Francuskoj, Austriji i u drugim zemljama.

"Slimyonik" pantalone za mršavljenje nude mogućnost slim i celuilit masaže koja podstiče cirkulaciju, limfnu masažu kojom se uklanja voda koja se zadržava u telu, sportsku masažu (podrazumeva optimalnu masažu nakon vežbanja, a smanjuje bol u mišićima), relaks i poseban program koji prati tretman kavitacije i posle liposukcije. "Slimyonik pantalone smanjuju obim, regenerišu, redukuju celulit i sagorevaju masti. Pantalone imaju komoru, naduvavaju se vazduhom i tako efikasno deluju", kaže fizioterapeutkinja Dunja Panić.

Novosadska kompanija "Zirna" doo je osnovana marta 2012. sa ciljem da u Srbiji, Bosni i Hrecegovini i Crnoj Gori, uvede nove brendove iz sveta kozmetike uz zastupanje, marketing i distribuciju evropski poznatih brendova kozmetičkih aparata i preparata, kao i da pruži vrhunske usluge zahvaljujući timu profesionalaca koji u njoj rade. Svi strani partneri Zirne su lideri u svojim oblastima, te se njihovi proizvodi odlikuju savremenom tehnologijom izrade i vrhunskim kvalitetom.

Detaljnije informacije o inovacijama i ponudama, ali i povoljnim cenama što su dodatni razlozi da se poseti Zirna, mogu se pronaći na sajtu, ali i na fejsbuk stranici ove kompanije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Raste broj vakcinisane dece

U 2023. godini postignut je veći obuhvat redovne vakcinacije i revakcinacije nego u 2022. godini, ali je manji broj onih koji su primili treću dozu vakcine protiv tetanusa.

Kako da dobijemo dovoljno vitamina D?

Zašto stariji ljudi, a posebno žene, gube kalcijum iz kostiju i gomilaju ga u krvnim sudovima? Koji su uzroci ovog stanja, da li je i na koji način ga je moguće sprečiti?