Novosadski informativni portal 021

Život

Rekordan broj putovanja u ovoj godini

Više od 1,1 milijardi ljudi širom sveta putovalo je ove godine u inostranstvo, što je novi turistički rekord, objavila je danas Svetska turistička organizacija, koja funkcioniše pod okriljem UN.

Deset godina ga lečili od bolesti koju nije imao

Sud u francuskom gradu Nansi otvorio je istragu protiv tamošnje bolnice koja je pre 10 godina pogrešno dijagnosticirala Alchajmerovu bolest jednom 50-godišnjem pacijentu koji je redovno uzimao terapiju za to neurodegenerativno i hronično oboljenje.

Danas je Svetski dan orgazma

Danas je Međunarodni dan orgazma i to je dobar razlog da se zapali strast među čaršavima, ali koliko njih će folirati eksploziju?

Sitnice koje utiču na zadovoljstvo u seksu

Ako vam se dogodi jako loš ili izuzetno dobar seks, nemojte sve pripisati sebi i svom (ne)znanju. Naime, postoje neke svakodnevne stvari koje poprilično mogu uticati na zadovoljstvo u seksu.

"Slobodno popijte i celu flašu vina"

Svetska zdravstvena organizacija ne preporučuje uzimanje količina alkohola većih od jedne čaše vina dnevno, ali jedan naučnik smatra da ne moramo toliko brinuti o tome.

Da li ste previše seksi za svoj posao?

Sve žene obožavaju da se sređuju za posao. Svaka ima neki svoj, lični stil. Neka čak i provokativan. Koja su to "nepisana" pravila pristojnog oblačenja i kako da znate da li ste vi ona o kojoj koleginice šapuću na pauzi?

Kako izgleda posao hotlajn radnice?

Kako izgleda biti sa druge strane žice "bezobraznih" telefona? Evo iskustva jedne devojke koja je počela da se bavi ovim poslom da bi se izvukla iz dugova.

Zdravim obrokom otpočnite dan

Loše navike u ishrani mnogo nas koštaju, ali ih se obično retko odričemo. Između zdravih namirnica i brze hrane uglavnom se opredeljujemo za drugu opciju, pravdajući se obavezama i tempom života koji nam ne ostavlja mnogo vremena za sebe.

Budite glasni tokom seksa

Sigurni smo da većina parova, što zbog dece, roditelja, komšija se trude da tokom seksa budu što tiši iako bi želeli potpuno suprotno.