Život
10.08.2012.
09:43
Jedna od tri novopečene mame mogu imati simptome posttraumatskog stresa, stanja koje se obično povezuje sa osobama koje su bile u ratu ili bile svedoci terorističkih napada.
  • EvoOvako

    10.08.2012 20:14
    ...
    SVAKA patnja izaziva posttraumatski stresni poremećaj - PTSP, pa tako i porođaj, saobraćajka i slično.
    @anonimus - NIKADA nisam čuo da se neka porodilja porodila "pevajući u veselju". Vaše iskompleksirano pisanje mnogo više govori o Vama, nego li o onom o čemu želite da govori. Dok god pojedinac/pojedinka vrši konstantnu komparaciju sa drugim, taj pojedinac/pojedinka ima kompleks!!!
  • 10.08.2012 10:49
    Uf kad se setim te noci u bolnici, 12h najgorih bolova ikada, druge zene oko mene vriste, kukamo u glas, osoblje ne obraca paznju, a bilo sta sto bi ublazilo bol je veeeliki znak pitanja u novosadskom porodilistu. Ali zato se beogradjanke poradjaju pevajuci u veselju sto bi se reklo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna