Život
12.02.2013.
11:40 > 12:42
Iako misle da je 18 godina idealno za stupanje u seksualne odnose, ispitani učenici u Novom Sadu, Somboru, Sirigu i Bačkom Jarku to čine već sa 11 godina.
  • 17.02.2013 07:10
    naravno
    naravno da je tako kad je pink najgledanija televizija koja promovise pre svega prostituciju svaka serija i emisija su im takve najpre bi nju trebalo ukinuti ali verovatno dobro placaju pa nemozete
  • Milojicin mali

    14.02.2013 19:04
    @Anonimus - Kako vas nije sramota, vas medije
    Donekle ste u pravu, a odnekle i niste. Evo i "nekle": stvarno je skrnavo prikazivati tv sadržaje sa slobodnim scenama u terminima koji su dostupni deci, ali gde su tu roditelji? Moć daljinskog i roditelja koji zaista brinu o svom detetu je presudna. Ne treba očekivati da to umesto njih odrade nastavnici, ulica ili, nedajbože, televizija! Kao otac dečaka i devojčice itekako pazim šta se gleda i šta se priča. Moji su još mali, ali uloga roditelja je presudna. Moja supruga i ja trudimo se da im pre svega budemo uzori. Nema nikakve garancije da ćemo uspeti od njih da napravimo poštene ljude, ali poznajem previše roditelja koji se uopšte ne trude.
  • Anonimus

    13.02.2013 09:37
    Kako vas nije sramota, vas medije
    Čemu služe oni kružići sa brojevima. To vam je opravdanje da možete pornografiju da puštate u sred bela dana. Neki dan na ovom novom pinku u sred bela dana film gde on pruža njoj oralno zadovoljenje. Ona bar 20 godina mlađa i stidna kaže "ali dobila sam". A on mljacka li mljacka uz komentar "ne smeta mi". Mene bilo sramota samog sebe, a bio sam sam u sobi.
  • 12.02.2013 15:48
    Povele mi razgovor o mami i ćerki koje poznajemo. Sumnjalo se da je ćerka trudna, ali niko to nije dokazao. Posle par godina sasvim slučajno izlete njenoj mami "Šta će mi to derište". Kažem ja mojoj mami šta mislim ko je kriv što se tako dogodilo (što se nije čuvala). Polemisale smo mi dobrih sat vremena dok mi nije dosadilo ubeđivanje da je mama kriva, jer od koga je mislila da ćerka treba da čuje "neke stvari". Mislim, mama je znala da ćera imam momka i to godinu-dve. Pitam se šta je mislila da oni rade. Drže se za ruke i jedu kokice? Na kraju onako iznervirana rekoh: "Mama, šta bi ti meni rekla, da sam te sa toliko godina (16-17) pitala kako da se čuvam?" Ta-na-na-na, odgovor moje mame je bio sasvim...očekivan :"Ja bih ti rekla da to ne radiš."-"Hvala mama."
    Moja mama je nastavila da ubeđuje sebe da je ćerka kriva, a ja da se pitam koliko je još takvih mama.
    P.S. Problem ovakvih razgovora nije moral i strogoća, već sramota koje majke osećaju.
  • skep

    12.02.2013 14:03
    da, baš
    Sve mi se čini da su pomenuti dečaci 11-13 god. seksualna iskustva imali sa Desankom.
  • @anonimous

    12.02.2013 13:59
    Ufh, zaboli me mmozak citajuci vas post.
    Dajte malo pravopisa i,molim vas, rasparcajte te recenice da se lakse tumace.
  • VladimirR

    12.02.2013 13:50
    @Anonimus
    Potpuno tacno, samo da se nadovezem. Kaze se da najveci procenat devojcica stupa u odnose sa 16 godina, a za decake se samo kaze da ima onih "sa 11, 12 i 13", ne precizirajuci koliko je takvih.

    Ekstrema je bilo i kad smo mi bili mladji, a ovo su ocigledno polu-informacije koje ne govore skoro nista korisno.
  • nastavnica

    12.02.2013 12:43
    nista novo
    sam Bog zna sta se desava po skolskim wc-ovima a nastavnicima nije dozvoljeno da udju. Jednoj maloj je bilo lose i lose, i odveli je u hitnu na ispiranje zeluca kad ono zeludac prepun sperme. Naplacivala je oralni sex u wc-u. To je samo jedan primer. Da ne kazem da se jedna ucenica porodila na kraju osmog razreda,kao nije znala da je trudna dok nije vec bila u sestom mesecu, a mama joj nije primetila da nema krvavog donjeg vesa pola godine. I td. Broj poznatih slucajeva koji su se zavrsili kobno po tu decu je nebrojiv a ko zna sta se sve nikad nije ni saznalo. Da ne kazem da devojke ne znaju u osmom razredu sta je tampon i cemu sluzi ali vec uveliko imaju odnose.
  • 12.02.2013 12:36
    istraivanje je glupo i nepotpuno. jer ako je u generaciji abortirala samo jedna devojka, sasvim je logicno i za ocekivati da 25% ucenika na pitanje da li poznaje osobi koja je abortirala sa da...
    metodologija je vazna! i tumacenje rezultata naravno. Neko dobio pare za projekat pa eto Vam razultati. Nije potrebno istrazivanje da se zna da mladi stupaju u seksulane odnose ne spremni i da ih u to guraju mediji....
  • Boske

    12.02.2013 12:26
    cok cok cok

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna