Život
15.08.2013.
14:44
Članice Nacionalne asocijacije turističkih agencija JUTA, koje organizuju boravak srpskih turista u Egiptu, već primenjuju pravni institut vanrednih okolnosti i vraćaju novac putnicima koji otkažu putovanja, saopštila je ta asocijacija.
  • @

    16.08.2013 12:05
    100%Taksista - Porez
    Ajd, ako si taksista, ali, valjda umeš da čitaš. Ili si funkcionalno nepismen (čitaš, ali ne dolazi ti do mozga)?
    U ovom tekstu nema reči o plaćanju aviona od strane poreskih obveznika, nego o tome da će ljudima koji neće da idu u Egipat vratiti novac. Jel imaš nešto i protiv toga?
  • 100%Taksista

    15.08.2013 19:24
    Porez
    Odavno znaju oni koji su platili letovanje u Egiptu da nije bezbedno tamo odlaziti na letovanje. Onaj ko nije hteo da mu propadne novac uplacen za rekreaciju, otisao je na svoj rizik. Pitam sve relevantne, a i Vas poreski obveznici: >dali moramo sada sa nasim novcem da platimo avione za njihov povratak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna