Život
02.11.2014.
10:56
Ekstremni i oštri stavovi jedne ljubavne terapeutkinje iz Londona izazvali su veliku pažnju lepšeg pola.
  • Neka Tamo

    04.11.2014 11:42
    @Anonimus
    Može stvar i tako da se posmatra. Ako pogledate u svet životinja - najčešće je mužijak taj koji donosi hranu, dok ženka brine o potomstvu. Stvari se kod ljudi ne menjaju mnogo. Ženama je u podsvesti da im treba situiran čovek, pored kog neće imati puno brige i koji će njoj i njihovoj deci pružiti sigurnu egzistenciju.

    Medjutim dugogodišnja kriza kod nas je dobar deo žena pretvorila u sponzoruše. One ne misle o tome da mogu samostalno da žive i zaradju sve što potroše. Najčešce su im očevi previše ugađali, i one isto očekuju od partnera.
  • 04.11.2014 05:34
    @Neka tamo
    "Ono što spaja ljude koji su zajedno duže vreme, ako prođu kroz krize i ako se vraćaju jedno drugom je ljubav."

    Da, ali i NOVAC, kako i sami rekoste na početku vašeg komentara.

    Većini žena je to NAJVAŽNIJI faktor kod muškarca.
  • Vagabundo

    03.11.2014 20:13
    Nisu bitne godine...Ima zena koje su zasle u godine ali imaju unutrasnju lepotu koja izbija iz njih,iz njihovog pogleda,osmeha..smirene,dobrodusne,pozitivne,prirodne,pozrtvovane,krotke,jednom recju divne.Da covek prodise pored takvih zena.Kad naidje na takvu,shvati sa kim je sve gubio vreme
  • 03.11.2014 20:02
    Ne slazem se sa tekstom.Ono sto odrzava jednu vezu jeste ljubav a ne silikoni.Takodje,mnogima je privlacnija zena koja je prirodna nego izvestacena.Meni je privlacnija zena zdrava,sa bujnom kosom,rumenim obrazima,prirodnim osmehom nego fabricka lutka.Jos ako je krsna i visoka...
  • 02.11.2014 16:54
    Neka Tamo
    Žensko sam, i planiram da ostarim sa osobom sa kojom sam. On dobro izgleda, ima novac i da hoće da me prevari, ništa mu ne bi bilo na putu. Verovatno bih ga pustila da ode, da on to želi.

    Ono što spaja ljude koji su zajedno duže vreme, ako prođu kroz krize i ako se vraćaju jedno drugom je ljubav. U četrdesetim i pedesetim godinama to više ne treba da bude fizički izgled.
  • 02.11.2014 16:13
    Ova "terapeutkinja" je obična glupača!
    Polovna roba zauvek ostaje polovna roba, a mladost je mladost...
  • 02.11.2014 12:14
    Opet neka radikalna feministkinja prosipa svoje bisere. Na operacije idu mlade da se bolje udaju, za vecu lovu a ne sa pedeset kad traze svalere okolo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna