Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Srbija duguje 21,9 milijardi evra

Javni dug Srbije je od početka godine do kraja avgusta porastao za 1,7 milijardi evra, pokazuju najnoviji podaci Ministarstva finansija.

Štrajk policije u petak

Zbog, kao kažu, loših uslova rada i zbog toga što im ističe kolektivni ugovor, nezavisni sindikat policije (NSP) najavio je da će u petak, 26. septembra, početi generalni štrajk, sa još tri policijska i jednim vatrogasnim sindikatom.

Uhvaćeni sa 14 paketića heroina

Novosadska kriminalistička policija podnela je krivičnu prijavu protiv jednog Novosađanina (36) i jednog Futožanina (37) zbog  sumnje da su prodavali drogu.

EU sprema tužbu protiv Gasproma

Regulatori Evropske unije planiraju da tuže ruskog proizvođača gasa Gasprom zbog ponašanja koje ugrožava konkurentnost, nakon što je okončana dvogodišnja istraga, izjavio je evropski komesar za konkurentnost Hoakin Almunija.

Potraga za zatrpanim rudarom i dalje traje

Oko 60 spasilaca Rudnika mrkog uglja "Rembas" i dalje traga za rudarom Željkom Miletićem (36), na koga se juče ujutru, u jami "Strmosten", obrušila velika količina uglja, zemlje i kamenja, dok je bušio ugalj u jami.

Moguć napad Al Kaide u SAD i Evropi?

Američke obaveštajne agencije saopštile su da postoje podaci koji ukazuju da sirijski operativci Al Kaide spremaju uskoro napad na SAD ili neku evropsku državu.