SAD: Student teologije SPC uhapšen zbog pedofilije

Dario Spasić (22), student teologije na fakultetu Sveti Sava u Libertvilu, SAD uhapšen je zbog sumnje da je dogovarao sastanke preko društvenih mreža sa maloletnim dečacima radi seksualnih odnosa.
Dario Spasić (22), student teologije na fakultetu Sveti Sava u Libertvilu, SAD uhapšen je zbog sumnje da je dogovarao sastanke preko društvenih mreža sa maloletnim dečacima radi seksualnih odnosa.

Kancelarija šerifa okruga Lejk saopštila je da je Spasić student teologije na fakultetu Sveti Sava koji pruža versko obrazovanje i obučava studente za Srpsku pravoslavnu crkvu.

Dario Spasić je mislio da se dopisuje sa 14-godišnjim dečakom, ali je zapravo komunicirao sa američkim inspektorima iz odeljenja za sajber-kriminal i na taj način je upao u zamku.

On je zakazao sastanak u 10 sati, kada je uhapšen i optužen za pokušaj seksualnog uznemiravanja maloletnika. On je bio iznenađen kada ga je policija uhapsila jer je mislio da neće biti otkriven ukoliko koristi nalog za društvenu mrežu preko mobilnog telefona a ne kompjutera.

Spasiću je određena kaucija od 100.000 dolara, a suđenje treba da se održi danas.

  • sovra

    25.09.2014 07:07
    ok mi je da se nadje pedofil i medju popovima jbg pedofil ne bira profesiju,alli nema zestoke reakcije SPC to je problem kod nase crkve.Kacavenda,Pahomije i ovakvi ukaljaju obraz hiljadama normalnih popova a crkva cuti i to onda ispadne normalnoí
  • svestenik

    25.09.2014 06:43
    pojebase sve zivo!
  • Србин Бачван(ин)

    25.09.2014 06:29
    ...крајње сумњиво..
    ..дајте људи јел случајно да се као сад ухвати "педофил" студент теологије СПЦ и то баш после саопштења СПЦ о паради поноса а у држави која је највећи заговорник "права" ЛГБТ популације..мислите мало о томе..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija