FOTO: Bajatović odgovorio na "blood challenge" i najavio novi "izazov"

Šef vojvođanskih socijalista Dušan Bajatović odgovorio je Zorani Mihajlović u novoj varijanti "izazova", tzv. Blood challenge-u.

Šef vojvođanskih socijalista Dušan Bajatović odgovorio je Zorani Mihajlović u novoj varijanti "izazova", tzv. Blood challenge-u.

Bajatović je sa saradnicima danas u novosadskom Zavodu za transfuziju krvi dobrovoljno dao krv.

- Krv je sem mene dao i ceo menadžment Srbijagasa. Bolje da damo krv, nego da nam je piju - poručio je direktor Srbijagasa. On je ujedno najavio novi "izazov" koji će pokrenuti narednih dana, a zvaće se "Vapaj za Žeželjev most".

Inače, Mihajlovićeva je kazala prilikom davanja krvi da "apeluje da oni koji mogu budu humani pomognu onima kojima je to najpotrebnije". "Izazvala" je šefa delegacije EU u Srbiji Majkla Davenporta, direktora Ateljea 212 Branimira Brstinu i direktore Koridora, Puteva Srbije, Aerodroma "Nikola Tesla", EPS-a, Elektromreža Srbije i Srbijagasa.

Nakon ledenog izazova, koji je od političara u Srbiji promovisao Čedomir Jovanović, skinuvši se do pasa, ekspanziju na društvenim mrežama polako doživljava i krvavi izazov, u kome se javne ličnosti pozivaju da daju krv i nominuju još tri osobe koje će uraditi isto.

  • 25.09.2014 07:48
    @Anonimus - @Vojvosadjan
    "Napolju nije ništa bolje. Proverio. Pozdrav iz
    Nemačke."
    Za početak nemaju ovakve "političare". (I sve ostalo, ali to sad nije tema). Politika je tamo ozbiljan posao, ne može njome da se bavi svaki grobar sa kupljenom diplomom Megadens fakulteta.
  • Vojvosadjan

    24.09.2014 18:34
    Ne znam sta radis "napolju" i kako ti je ali meni je blago receno odlicno!Uostalom onako ti je kako sebi udesis..ako ti je lose uvek imas aerodrom N. Tesla pa ti Lufthansom nazad.Sve najbolje!
  • 24.09.2014 18:25
    Jadan onaj ko primi tu krv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija