Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Sumnjali da Somborac ima ebolu

Pacijent iz okoline Sombora (57) primljen je na Infektivnu kliniku u Beogradu pod sumnjom da je zaražen ebolom. Ipak posle analiza pokazalo se da pacijent nema ebolu već boluje od teškog oblika upale pluća.

Srbija po miroljubivosti 52. na svetu

Srbija se nalazi na 52. mestu liste najmiroljubivijih država sveta, koju svake godine objavljuje organizacija "Global peace", a čelne pozicije su zadržali Island, Danska, Austrija, Novi Zeland i Švajcarska.

Vrbas: Radovi na 20 igrališta

Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju" one nedelje počinje radove na sanaciji i uređenju 20 igrališta u Vrbasu i u svim mestima ove opštine.

I španski misionar oboleo od ebole

Španski misionar koji decenijama radi u bolnici u Liberiji oboleo je od smrtonosnog virusa ebole, saopštila je španska humanitarna organizacija Huan Sjudad ONGD.

Blagojević: Stiglo samo 300 rešenja

Direktor Kancelarije za obnovu Marko Blagojević izjavio je večeras da je do sada stiglo samo oko 300 rešenja za isplatu novca građanima čije su kuće oštećene u poplavama, iz 13 opština, iako ima novca za obnovu.

Igumanija: Šta je loše u puškama?!

"Iskreno se nadam da će policija doći što pre da vidi šta je to "neregularno i militantno" u našem kampu", kaže mati Efrosinija, igumanija manastira Novi Stjenik i rukovoditeljka dečjeg kampa na Kučajskim planinama.

Oko 3.500 radnika gradi autoput

Na izgradnji auto-puta u Srbiji na Koridorima 10 i 11, u proseku je dnevno angažovano oko 3.500 ljudi, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.