Niko u SNS ne može da ima dve funkcije

Glavni odbor SNS odlučio je danas da nijedan član stranke ne može da ima dve plaćene funkcije.
Glavni odbor SNS odlučio je danas da nijedan član stranke ne može da ima dve plaćene funkcije.

Oni koji trenutno obavljaju dve plaćene funkcije dužni su da do 15. septembra podnesu ostavke na jednu od njih, što će kontrolisati Izvršni odbor stranke.

Sednica Glavnog odbora SNS završena je nešto pre 19 sati, a u toku je sednica Predsedništva stranke.

Sednica Glavnog odbora trajala je blizu tri sata, a lider naprednjaka i predsednik Vlade Aleksandar Vučić je članovima tog stranačkog tela poručio da je dobrobit Srbije prioritet za SNS i da za one koji to ne shvataju nema i neće biti mesta u stranci.

On je pozvao članove Glavnog odbora da ne troše vreme i energiju na lične sujete, unutarstranačke sukobe, već da rade u interesu građana i Srbije.

Lider SNS je najavio da će doći do promena u Glavnom odboru, odnosno da će doći ljudi koji imaju više energije, kao i da ukoliko stranka na narednim izborima ne dobije poverenje građana on više neće biti njen predsednik.

  • Lovac Luka

    06.08.2014 17:58
    obrnuti smer
    Gosp.Premijer se izgleda malo pogubio u EKONOMSKIM RASKRSNICAMA.Razlog je ili ne zna sta ce ili upada u paniku zbog revolta gradjana.Riba smrdi i cisti se od glave a gosp.Premijer obrnuo smer,pa sada pokusava kada je ocistio rep=gradjane ,da servira glavu.Kada se corba,prezacini ili zaprzi ne moze se popraviti ali se zato prospe pa se kuva po propisu i redu.Manja je steta priznati greske nego pokusavati popraviti i slatkorecivoscu servirati papazjaniju umesto corbe.Iako smo gladni jos uvek znamo razliku ukusnog od neukusnog.
  • bitni

    06.08.2014 13:44
    rezultati
    Smatram da je vreme za nove ljude, novu energiju, treba napraviti prolaz ljudima koji dele svest o važnosti boljitka ovog društva, umesto konstantnog bezanja od odgovornosti i rada. Rezultati, rezultati..
  • Svojevoljni Bot Skot

    06.08.2014 10:24
    "Srbija se menja i to ubrzano."

    Takimaki, sreco mamina, pa kako se to menja dete ubogo? Da li vidis, pile, gde i kako mi zivimo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija