Rutinska pobeda Vojvodine u Kladovu

Odbojkaši Vojvodine NS seme zabeležili su još jednu pobedu na gostovanju savladavši u Kladovu ekipu Đerdapa sa 3:0.
Odbojkaši Vojvodine NS seme zabeležili su još jednu pobedu na gostovanju savladavši u Kladovu ekipu Đerdapa sa 3:0.

Pred oko 200 gledalaca rezultat je po setovima glasio 25:15, 25:23, 25:20.

Posle Kraljeva, Vojvodina je protutnjala i kroz Kladovo. Odličnim servisom i kvalitetnom igrom u polju, gosti su dominirali tokom celog meča, pre kojeg je minutom ćutanja odata pošta Rajku Kijcu, koji je ostavio nemerljiv trag u afirmaciji novosadske i srpske odbojke.

Vodeći Partizan, kao i drugoplasirana Zvezda su takođe zabeležili pobede u 14. kolu. Crno-beli su savladali Spartak iz Ljiga 3:1, a crveno-beli ekipu Inđije u gostima sa 3:0. Partizan ima maksimalan učinak i 39 bodova, Zvezda ga prati sa 34, Vojvodina je osvojila 31, Novi Pazar 25, itd.

Naredne subote Vojvodina će ugostiti Inđiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.