Autobus bez točka vozio od Žablja do Novog Sada

Autobus "Net Busa" kome je eksplodirala guma vozio je putnike od Žablja do Novog Sada bez jednog točka, zbog čega je bio nagnut u jednu stranu.

Autobus zrenjaninskog "Net Busa" kome je eksplodirala guma prevozio je putnike od Žablja do Novog Sada bez jednog točka, zbog čega je bio nagnut u jednu stranu.

Autobusu na relaciji Zrenjanin-Novi Sad eksplodirala je guma kod Žablja, a umesto da točak bude zamenjen ili da po putnike dođe drugi autobus, vozač je, kako navode putnici, nastavio vožnju bez jednog točka dvadesetak kilometara do Novog Sada.

Iz ovog preduzeća su naveli da je pukao protekt na gumi i da se nije radilo o opasnoj situaciji.

Prema svedočenjima, koje prenosi Blic, putnici su zbog dima morali da napuste autobus, a neki od njih su se put Novog Sada uputili pešice, jer nije obezbeđen drugi prevoz.

Podsećamo da su i krajem marta, putnici koji su se vozili autobusom "Net Busa" na relaciji Zrenjanin-Novi Sad, zbog kvara morali da napuste autobus.

  • S21

    21.04.2015 14:30
    Sve koji koriste protektirane gume bih iskljucio iz saobracaja. Ko nema za gume, ne treba ni da vozi. Mozda je surovo, ali je tako.
  • brane

    21.04.2015 13:31
    @Anonimus
    kakve veze ima ovo sa jugoslavijom, ovde stvarno ima slucajeva za kovin i vrsac

    Itekako ima . Bivsa SFRJ je bila Amerika za danasnjeg lidera .
    Glupo je i porediti bivsu DRZAVU sa ovom danasnjom nedodjijom .
  • Versace

    21.04.2015 12:51
    Djordje Cvarkov!
    https://www.youtube.com/watch?v=vrohaAY6cGI

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti