Izložba sitnih životinja za vikend na Novosadskom sajmu

Međunarodna izložba sitnih životinja biće održana na Novosadskom sajmu sutra i u nedelju.

Međunarodna izložba sitnih životinja biće održana na Novosadskom sajmu sutra i u nedelju.

 

Eksponati će biti smešteni u Hali 9, dok će se Berza sitnih životinja, hrane i opreme za kućne ljubimce održati u nedelju na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.

Očekuje se učešće velikog broja odgajivača i ljubitelja sitnih životinja iz zemlje i okruženja. Radno vreme izložba za posetioce je u subotu od 9 do 18, a u nedelju od 6 časova. Biće otvoren Teretni ulaz 1, a cena ulaznice je 250 dinara, kao i parkinga za vozila u krugu Sajma.

Za automobila sa prikolicom i kombi vozila parking se naplaćuje 500, a za kamione i autobuse 1.000 dinara. Berzu organizuje novosadsko Udruženje za zaštitu i odgoj sitnih životinja "Euro - Novi Sad".

  • kacani

    16.03.2014 08:08
    suvisno je komentarisati brojnost izlagaca,iz iskustva znamo da je mali broj posetilaca,zasto organizatori neporade na nasoj buducnosti da deca imaju slobodan ulaz a odrasli plate redovno ulaznicu.
  • Сремац

    15.03.2014 10:32
    СРАМ ВАС БИЛО !
    Уместо бесплатног улаза на Сајам ситних животиња,где ће доћи деца са родитељима и популаризације овог "хобија" - улазница 250 динара.Срам да буде организатора,који је већ од учесника узео паре за боксове,кавезе,дежурства,суђења...Децо,пред ТВ и гледајте Пепу прасе,маму прасе,Џорџа...јефтиније је.
  • IZVINTE ME

    13.03.2014 18:02
    ......
    A za šta da se to da 250 dindži????? Za 3 zeca, 5 goluba, dve kuce i tri mace???? Maaaa daaaaaaaaaaj keve ti, deri nekog drugog....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti