Konačno asfaltiranje dela Železničke ulice

Ekipe JKP "Put" će u subotu, 13. septembra početi da postavljaju prvi asfaltni sloj u delu Železničke ulice od Sremske do Maksima Gorkog.
Ekipe JKP "Put" će u subotu, 13. septembra početi da postavljaju prvi asfaltni sloj u delu Železničke ulice od Sremske do Maksima Gorkog.

Radovi bi trebalo da počnu u ranim jutarnjim satima, pa se iz tog razloga mole stanari ovog dela ulice da uklone svoja vozila kako bi se omogućio manevar građevinskim mašinama.

U Sremskoj Kamenici, u Ulici Bogdana Gavrilovića, ekipe "Puta" danas postavljaju završni asfaltni sloj, nakon čega će ulica biti puštena u saobraćaj. Završetak radova na asfaltiranju je danas planiran i u delu Jegričke ulice.

Više ekipa radi na poslovima zatvaranja raskopanih javnih površina na celoj teritoriji grada. Juče su počeli pripremni radovi na zatvaranju raskopane javne površine na Trgu galerija, a pripremne radove na dovođenju raskopane površine u prvobitno stanje je, nakon završetka radova drugog preduzeća, ekipa Puta počela i na Bulevaru kneza Miloša.

  • Mićko

    15.09.2014 05:38
    Centar
    A Skerlićevu????!!!!
  • Anonimus

    13.09.2014 17:20
    Ovako raskopan grad nije bio nikad! Neke ulice nisu posle radova asvaltirane ni po godinu dana! Katastofa!
  • komšija

    13.09.2014 15:19
    mene zanima gde je kaldrma iz sremske :) koliko čujem ovi iz beč njemačka dobro plaćaju za kvadrat :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti