Kružević podneo ostavku na mesto direktora Elektrovojvodine

Srđan Kružević, podneo je ostavku na mesto direktora Elektrovojvodine, nakon što mu je verifikovan poslanički mandat u Skupštini Srbije.
Srđan Kružević, podneo je ostavku na mesto direktora Elektrovojvodine, nakon što mu je verifikovan poslanički mandat u Skupštini Srbije.

Kako je saopštila Elektrovojvodina, Kružević je obavestio Nadzorni odbor Elektroprivrede Srbije da "zbog svojih predstojećih obaveza kao narodnog poslanika, kao i zbog obaveza na koje ga obavezuje Zakon o agenciji za borbu protiv korupcije, stavlja na raspolaganje mandat direktora Elektrovojvodine", uz molbu da ga Nadzorni odbor što pre rasporedi na drugo radno mesto unutar Elektroprivrede Srbije.

U saopštenju Elektrovojvodine ističe se da je to preduzeće u 2013. godini, dok je Kružević bio na nejgovom čelu, poslovalo sa dobitkom od preko dve milijarde dinara.

Srđan Kružević je potpredsednik Jedinstvene Srbije, a ujedno je i predsednik Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije. Kružević je kao kadar Jedinstvene Srije krajem 2012. zamenio Tihomira Simića iz LSV-a na čelu Elektrovojvodine.

Za sada nije poznato koja partija će preuzeti upravljanje Elektrovojvodinom, ali je najverovatnije da će to biti kadar SNS-a. To bi trebalo da bude poznato ubrzo nakon formiranja nove vlade Srbije.

  • helmut

    24.04.2014 17:18
    slika
    šta mu beše dođe ovaj na slici pored njega
  • Miki Mecava

    24.04.2014 10:26
    :D
    Srdjo nepadaj na provokacije ti su mudar covek,takav i ostani...svi dobro znaju da su najuspesniji Direktor EV u zadnjih 15 god,pa ti sad svi zavide,ali vreme ce pokazati...
  • stari radnik

    24.04.2014 10:18
    laban
    sve ovo sto je kruzevic primio za ove dve godine salji na lekarski pregled sve sam retard do retarda Vetarnik je za njih pa bolje tamo da investiras nego u Jagodinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti