Ništa od zahteva opozicije da se smeni direktor Informatike

Skupština grada će u četvrtak imati samo jednu tačku dnevnog reda, a to je predlog opozicije da se raspravlja o dosadašnjem radu direktora JP "Informatika" Dejanu Čelaru. 
Skupština grada će u četvrtak imati samo jednu tačku dnevnog reda, a to je predlog opozicije da se raspravlja o dosadašnjem radu direktora JP "Informatika" Dejanu Čelaru.

Sednica je zakazana na osnovu zahteva opozicionih stranaka u Skupštini grada - DS, LSV i SRS.

Oni smatraju da Čelar nije dobro obavljao posao direktora ovog preduzeća, a pozvali su se na nedavni izveštaj Državne revizorske institucije o poslovanju Informatike u 2013. godini. Vladajuća većina će, kako saznajemo, odbiti predlog opozicije odmah na početku sednice nakon što predlog bude obrazložen, a pošto imaju ubedljivu većinu, sve će brzo biti gotovo preglasavanjem.

Sednice gradskog parlamenta održavaju se svakog poslednjeg petka u mesecu, najmanje jednom u tri meseca, tako da naredna može biti održana najkasnije 29. maja.

  • 25.02.2015 15:17
    nedavno je DRI pronašla nepravilnosti u poslovanju JKP Lisje koje je isto vodila Treća Srbija.
    Lepo je kad se pozivaš na patriotizam i nacionalizam a zgrćeš sebi.
    Nacionalizam i patriotizam još jednom pokazuju svoju pravu svrhu.
  • Ovo

    25.02.2015 11:10
    je
    Ovo je za nevericu na šta su, na koji način potrošili naše pare, tj. pare iz budžeta.

    Ne mogu da verujem da ne postoje putni nalozi za korišćenje automobila, što znači koriste automobile kako hoće i kad hoće.

    Prekršili su sve moguće Zakone....
  • Gospodine

    25.02.2015 11:08
    Gradonačelniče
    Ovaj izveštaj govori sve o vama, kakav ste čovek i političar, pošto ćete i pored ovakvog izveštaja koji očigledno ukazuje ne samo na prekršaje nego i na krivična dela sačuvati i odbraniti interesnu grupu Treća Srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti