Novosadsko proleće počinje sutra

Tradicionalna manifestacija Novosadsko proleće, koja će biti otvorena sutra na Spensu, okupiće ove sedmice više od 200 izlagača.

Tradicionalna manifestacija Novosadsko proleće, koja će biti otvorena sutra na Spensu, okupiće ove sedmice više od 200 izlagača.

Na 23. Novosadskom proleću do subote, 23. marta, na prvom spratu Spensa, trajaće prodajne izložbe cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno bezbedne hrane, suvenira i rukotvorina.

Gradsko zelenilo organizuje "Biljnu kliniku", u kojoj će, od 19. do 22. marta, stručnjaci za hortikulturu davati savete o nezi biljaka, u vremenu od 17 do 19 časova.

Na ovoj manifestaciji, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada,  održaće se, između ostalog, okrugli sto o važnosti zalivnih sistema za grad, a u amfiteatru Spensa biće predstavljena Strategija razvoja zelenih prostora "Novi Sad - zeleni grad".

  • 18.03.2013 13:55
    U vezi sa okruglim stolom...
    Organizujtea akicju "ovo je moje drvo". Ima nas Novosadjana koji bismo lično uplatili za sadnicu i pripadajući sistem za navodnjavanje, samo da se ne desi onaj pomor od letos, kada je na samo jednoj deonici bulevara koji nije najduži u N. Sadu bilo i više od 50 osušenih stabala još početkom avgusta. Da li će se ova drveća "probuditi" ovog proleća - ko zna?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti