Orezano 80 stabala u parku kod Železničke stanice

U parkiću kod Železničke stanice potkresane su krošnje, kao i kod Doma zdravlja na Novom naselju.
U parkiću kod Železničke stanice potkresane su krošnje, kao i kod Doma zdravlja na Novom naselju.

Jedan od građana koji živi u blizini kaže da radnici Zelenila danima seku drveće i potkresuju stabla, tako da park više liči na pustoš nego zelenu oazu.

U JKP "Gradsko zelenilo" navode za 021 da se u Staničnom parku, kod Železničke stanice, radi o orezivanju krošnji topola, a ne o uklanjanju ili seči.

- Poslove radimo po inspekcijskom nalogu, u cilju orezivanja 80 stabala  topola koje su u fiziološkoj zrelosti, na kojima su primetni znaci sušenja i oboljenja, te ih je potrebno radikalno orezati jer prete da ugroze bezbednost ljudi i imovine - kažu za 021.rs u Zelenilu.

  • nik

    28.11.2014 20:45
    pupoljak
    a to što su krenuli pupoljci, zbog prethodno toplih dana to niko ne primećuje. . . moglo bi biti zeznuto ako mraz umeša prste !
  • fiziološka zrelost

    28.11.2014 20:39
    molim novinare da ispitaju malo i neke diplomirane šumare, botaničare ili tako neke ljude. hvala.
  • -

    28.11.2014 19:46
    -
    strucno nema sta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti