Produžena grejna sezona u Novom Sadu

Novosadska toplana produžiće grejnu sezonu zbog najavljenih hladnih dana.
Novosadska toplana produžiće grejnu sezonu zbog najavljenih hladnih dana.

Portparolka Toplane Jelena Vujin kaže za 021 da će radijatori postati hladni tek nakon što tri dana uzastopno u 21 sat temperatura vazduha bude viša od 12 stepeni Celzijusa.

Prema rečima Vujinove, za sada nisu poznati pokazatelji rada Toplane u ovoj grejnoj sezoni, a to će se znati tek nakon što kotlovi budu ugašeni.

Toplana, naglašava ona, striktno sledi Odredbe gradske odluke o snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada.

  • Beba

    17.04.2014 12:42
    Šta reći??
    Zima je bila blaga a grejanje nikada blaže!! U martu sam nekoliko puta zvala Toplanu da uključe grejanje u Šekspirovoj br.2., inače su tokom zime radijatori bili mlaki a topla voda dok ne krene ta radnja potrajeeee.. Naravno sve mi to plaćamo a u novčanicima sve veća "promaja".
  • Cirke

    16.04.2014 17:25
    moj skutere
    Sta ce produziti kada po obavezi ugovora moraju biti u pripravnosti do 1. maja???
  • modesti

    16.04.2014 13:35
    ...a hoće li se menjati Odluka po kojoj se plaća grejanje i u letnjim mesecima......u grejnoj sezoni po 6000 din mesečno za grejanje, a i leti kada je +30...za grejanje platim 72.000 din....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti