Rekordan broj kupača na Štrandu i bazenima

Temperatura u Novom Sadu danas je prema zvaničnim podacima Hidrometereološkog zavoda Srbije, 33 stepena Celzijusa, što je razlog da brojni Novosađani osveženje potraže na "Štrandu" ili na otvorenim bazenima na Spensu i na "Sajmištu".
Temperatura u Novom Sadu danas je prema zvaničnim podacima Hidrometereološkog zavoda Srbije, 33 stepena Celzijusa, što je razlog da brojni Novosađani osveženje potraže na "Štrandu" ili na otvorenim bazenima na Spensu i na "Sajmištu".

Slične vremenske prilike u Novom Sadu bile su i tokom minulog vikenda pa je, po rečima rukovodioca Službe marketinga na Spensu Slobodanke Brankov, u nedelju zabeležena rekordna poseta ovog leta na otvorenim bazenima.

"Tako je u subotu na bazenu kod Spensa bilo 850, a na "Sajmištu" 1.250 posetilaca, dok smo juče (nedelja) imali rekordnu posetu u ovoj godini - na otvorenom bazenu na Spensu bilo je 1.400, a na "Sajmištu" čak 2.500 posetilaca", rekla je Brankov.

Ona je naglasila da je i danas, iako je radni dan, poseta bazenima izuzetno velika o čemu svedoči podatak da je tokom prepodneva na Spensovom bazenu bilo 500, a na "Sajmištu" oko 1.000 kupača.

Rekordna poseta, od početka ove sezone, juče je zabeležena i na "Štrandu", gde je spas od vrućine potražilo 17.000 Novosađana.

Ivan Nožinić iz "Gradskog zelenila" je kazao da je juče prodato 12.700 dnevnih ulaznica za "Štrand", što, kako je rekao, zajedno sa vlasnicima sezonskih ulaznica, članovima udruženja invalidnih osoba i decom uzrasta do sedam godina za koje je ulaz besplatan ukupno čini posetu od pomenutih 17.000.

"Danas do 14.30 sati na "Štrandu" ima oko 10.000 kupača i taj broj će sigurno biti značajno povećan tokom popodneva, jer je poznato da se radnim danima u popodnevnim satima broj posetilaca "Štranda" značajno povećava", rekao je Nožinić, dodajući da je od početka kupališne sezone na "Štrandu" prodato ukupno 175.000 dnevnih ulaznica.

  • Svedok saradnik

    22.07.2014 14:11
    Free pass
    Ju ju, šta će tek biti kad bude besplatan ulaz.
  • Wildlings

    21.07.2014 18:47
    @Mother of Dragons
    A ja bih voleo da sam neko levo smetalo koje se zove zaposleno zato sto svaki dan ide u jednu te istu sobu gde nesto prica u prazno!
  • -

    21.07.2014 17:29
    -
    nema spasioca na spicu. verovatno cekaju vucica ili ne zele da ulaae u konflikt sa lokalnim tajkunima dok prolaze

    a taman su prokopali i duboko je.
    od tog peska su sunuli beton na ribarac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti