Turnir u golfu u nedelju u Novom Sadu

Međunarodni turnir u golfu "Novi Sad open" održaće se u nedelju 27. aprila.
Međunarodni turnir u golfu "Novi Sad open" održaće se u nedelju 27. aprila.

Turnir organizuje golf klub Centar iz Novog Sada, svečano otvaranje je u 10 časova, a "Dan otvorenih vrata", deo turnira koji je otvoren za sve koji žele da se oprobaju u ovom sportu, počinje u 14 časova.

Reč je o šestom po redu turniru, a prema rečima organizatora, dosadašnja iskustva su bila izvanredna i  iskazan je veliki interes igrača iz regiona svake godine.

"Zahvaljujem se Gradu Novom Sadu što prepoznaje našu viziju da ovaj sport omasovimo u i našoj zemlji, s obzirom na to da u svetu golf predstavlja jedan od najmasovnijih individualnih sportova. U saradnji sa Golf asocijacijom Srbije organizujemo golf akademiju, juniorsku školu golfa, i naši juniori na turnirima pokazuju da su na istom nivou sa igračima iz zemalja u kojima je ovaj sport daleko razvijeniji", naglasio je predsednik golf kluba Centar Saša Jokić.

Takmičenje će se odvijati u tri kategorije - za muškarce, žene i juniore, na 18 rupa.

Klub Centar u saradnji sa Golf asocijacijom Srbije realizuje i program obuke učenika u tri novosadske osnovne škole - "Đorđe Natošević", "Prva vojvođanska brigada" i "Kosta Trifković",  a tim sastavljen od najboljih igrača iz tih škola predstavlja Novi Sad na turnirima u Beogradu.

Golf Centar se prostire na površini od 38 hektara. U okviru tog kompleksa nalazi se golf teren sa devet polja, dužine 2701 m (5402m) i par 36 (72), Driving Range sa uređenim i opremljenim trenažnim boksovima, putting green, chipping green, pitching green i Club house sa recepcijom, klupskim salonom, članskom kancelarijom i terasom smeštenom u srcu Golf Centra.

Teren je urađen po svetskim standardima, počev od dizajna, sistema za navodnjavanje, travnatih smesa, pa sve do prirodnih i veštačkih golf prepreka (jezerca, peščane prepreke, zasadi, biotop). Teren je izuzetno interesantan i iziskuje maksimalnu koncentraciju i preciznost.

  • novosađanin

    26.04.2014 05:14
    krivina
    Tereni se nalaze u Žabaljskoj opštini 25 km od N. Sada, sa leve strane kod spomnika, i pre blage krivine na desno prema mostu preko Tise.
  • Mayya

    25.04.2014 21:18
    Samo ne znamo...
    Gde je teren?
  • 24.04.2014 18:58
    Ideja dobra ... ali...
    "Golf Centar se prostire na površini od 38 hektara. U okviru tog kompleksa nalazi se golf teren sa devet polja, dužine 2701 m (5402m) i par 36 (72), Driving Range sa uređenim i opremljenim trenažnim boksovima, putting green, chipping green, pitching green i Club house sa recepcijom, klupskim salonom, članskom kancelarijom i terasom smeštenom u srcu Golf Centra. "
    "Teren je izuzetno interesantan i iziskuje maksimalnu koncentraciju i preciznost."
    I ko kaže da je kriza (za plebs) ?? A i tekst je nešto čudan... (zadnji citat)!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti