U Jodnoj banji se za jedan dan popune svi termini za ceo mesec

U Specijalnoj bolnici za reumatske bolesti, Novosađanima poznatoj kao Jodna banja, pregledi se zakazuju samo 20-og u mesecu pa se često desi da se svi termini popune za samo jedan dan.
U Specijalnoj bolnici za reumatske bolesti, Novosađanima poznatoj kao Jodna banja, pregledi se zakazuju samo 20-og u mesecu pa se često desi da se svi termini popune za samo jedan dan.

Bolesnici ne znaju zašto se pregledi i odlazak na terapiju zakazuju samo jednom u mesecu.

U Specijalnoj bolnici kažu da se pregledi zakazuju od 20-og u mesecu za naredni mesec i zakazivanje traje dok se ne popune svi termini. Pritom ne isključuju mogućnost da se svi termini za naredni mesec popune za jedan dan.

"Velike gužve nisu posledica načina zakazivanja, već ogromnog priliva bolesnika zbog poboljšanog kvaliteta uslova rada u bolnici", navode u Jodnoj banji. Ne preporučuju zakazivanje telefonom jer je teško dobiti telefonsku vezu pošto nemaju kol-centar. "Trudimo se da u skladu sa ograničenim tehničkim mogućnostima pacijentima izađemo u susret koliko možemo", kažu u bolnici.

U banji je u januaru i februaru obavljeno više od 5.000 pregleda, a na terapiju je primljeno 1.300 pacijenata.

  • Šokirana

    30.06.2021 12:18
    Prezauzetost?!
    Svratite bilo koje popodne, posle 16h i pogledajte koliko ima pacijenata koji čekaju pregled - 1 ili ni jedan... rasporede lepo sebi da se ne pretrgnu od posla i da im ostane i energije i "mušterija" za privatnu praksu. Sramota!
  • hronično

    01.04.2015 12:28
    izvinite što smo bolesni
    Hvala pre svega 021 što su jedini nepotkupljeni medij. A ovo za zakazivanje je sramota.Dakle da se ne zakazuje telefonom, nego dođe lično. Taj dan dakle zaposleni treba da uzmu slobodan da bi došli u pet ujutro samo da bi zakazali.Da ne spominjem da ima teško pokretnih ljudi koji eto moraju isto da čekaju u redu. kAtastrofa
  • olja

    31.03.2015 20:32
    žalite se pajtiću

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti