FOTO: Olujni vetar odneo krov sa crkvenog tornja

Jedan od dva tornja na katoličkoj crkvi kod donjeg groblja u Apatinu trenutno je bez dela svog limenog pokrivača.
Jedan od dva tornja na katoličkoj crkvi kod donjeg groblja u Apatinu trenutno je bez dela svog limenog pokrivača.

Vetrovi koji su u toku prethodnih dana duvali, načeli su i počeli da odvajaju od izgorele i ostećene krovne konstrukcije lim koji je takođe nagoreo u požaru.

U toku su radovi kako bi ovaj toranj bio vraćen u prvobitno stanje.

Toranj je, podsetimo, pre dve godine nakon udara groma bio u požaru, tom prilikom izgorela je kompletna drvena konstrukcija kupole, te je upozoravano da je pitanje dana kada će se srušiti.

  • Manjina 57

    08.04.2015 16:35
    Najlakše je upozoriti, a da li su preduzete mere za rekonstrukciju i popravku tog istorijskog spomenika? Pošto je crkva u pitanju, verovatno ne. A šta bi bilo da je neko stradao? Molim komentatore koji znaju nešto o tome, da nas informišete. Hvala.
  • оћу пролеће

    08.04.2015 15:17
    Невероватно је да већ месец дана дува ветар. Није прошао дан а да није дувао. Знам то веома добро јер сам бициклиста рекреативац и возим сваки дан и ван града и по граду. Кости ће нам продувати више...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.