Pajtić: Biće odmazde

Predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić rekao je da mu je žao što SDS nije promenila odluku i podržala demokratsku Srbiju.
Predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić rekao je da mu je žao što SDS nije promenila odluku i podržala demokratsku Srbiju.

Danas je rekonstruisana vlada APV, a za ostanak aktuelne vlasti glasalo je i nekoliko poslanika SDS i jedna poslanica PSS.

"Optužbe za kupovinu glasova su besmislene, posebno od onih koji su sa naše liste "uterali" nekoliko poslanika na listu Srpske napredne stranke. Teško je optuživati poslanike SDS, oni se od ’90. godina bore protiv totalitarnih režima Miloševića, Nikolića, Vučića i normalno je što se nisu priklonili SNS", rekao je Pajtić za B92.

Pokrajinska vlada je izabrana sa 63 od 120 poslanika, a među onima koju su glasali “za” bili su i poslanici drugih stranaka, koji su kasnije dobili isključenja iz članstva. "Oni su očekivali da će njihove stranke promeniti odluku. Oni su donosili odluku nekoliko dana. Žao mi je što SDS nije izabrala da glasa sa demokratsku Srbiju, ali njeni poslanici su reagovali na drugačiji način i glasali za rekonstrukciju vlade", naveo je Pajtić.

U poslednjih nekoliko dana iz tabora SNS su stizale optužbe da DS sa 6% podrške pokušava da ostane na vlasti. "Najveća stranka je neinformisana, na pokrajinskim izborima DS je osvojila 59 od 120 poslanika. Na sledećim ćemo se suočiti, videćete da SNS ima manju podršku od one koja se prikazuje u naručenim istraživanjima. Očekujem u narednom periodu njihovu odmazdu i veliku prisilu prema našim poslanicima", zaključio je Pajtić.

  • Helen

    05.11.2014 02:53
    Kakva odmazda? Daj Pajticu ne izigravaj vecno zrtvu. Ne pali vise.
  • Oko

    04.11.2014 08:04
    grr
    najbolje bi bilo za narod i za SNS da dodje do novih ozbora jer jedino tako se mozemo resiti ovog zutog vodje, koji zarad svoj polozaja ugnjetava i drze sve nas u Vojvodini kao taoce.
  • mars

    04.11.2014 08:02
    gh
    bila sam za promene ali sam se razocarala i moram se izviniti onima od pre 2000, bili su mnogo manje zlo od zutih. pajtic vlada sa 6% i to govori o njemu koliko mu je fotelja vazna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.