Lopta pogodila navijača u glavu i spasila mu život

Neverovatna priča stiže nam sa danskog prvenstva gde se desio ne tako redak slučaj da lopta umesto u mreži, završi u publici i tom prilikom nekoga pogodi.

U ovom slučaju neprecizan šut fudbalera bio je toliko jak da je onesvestio navijača. Odmah su mu u pomoć pritekli navijači koji su bili oko njega, a ubrzo je stigla i hitna pomoć koja je nesrećnog čoveka odvezla pravo u bolnicu.
Rutinskim pregledom glave utvrđeno je da navijač ima početni stadijum tumora na mozgu, što naravno ne bi ni znao da ga lopta nije pogodila u glavu. Usledila je operacija, koja je završena uspešno, a navijač se potpuno oporavio.
Svoju neobičnu životnu priču odlučio je da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama, a ona je postala viralna i van granica Danske.

"Zdravo svima. Zovem se David i navijač sam kojeg je pogodila lopta tokom zagrevanja za utakmicu Brondbija i Kopenhagena. Želim da se zahvalim medicinskoj službi, redarima i navijačima koji su se zatekli pored mene u tom trenutku, jer je vaša brza reakcija spasila moj život. Ne mogu da opišem koliko sam vam zahvalan. Ispostavilo se da imam tumor na mozgu, koji ne bi bio otkriven da me Vilcek nije pogodio, pa sam zahvalan i njemu. Upravo se oporavljam od operacije. Večno sam zahvalan svima", stoji u poruci na društvenim mrežama.


 

  • Lazar

    21.09.2016 13:49
    Danska
    Kod nas bi samo sepsu u bolnici dobio. Ako nema člansku kartu, to jest.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.