FOTO: Više od 1.000 učesnika Maškarade prodefilovalo centrom

Više od 1.000 Novosađana učestvovalo je u današnjoj Maškaradi Muzeja Vojvodine.
Više od 1.000 Novosađana učestvovalo je u današnjoj Maškaradi Muzeja Vojvodine.

Po završetku defilea maski zabavni program održan je u saletli u Dunavskom parku.

U programu su učestvovali članovi udruženja Kreativni pogon koji su bili zaduženi za kompletnu animaciju povorke. U završnom programu učestvovao je kanta autor Branimir Rosić. U seletli u karnevalskom raspoloženju dodeljena su priznanja najuspešnijim grupnim maskama, dok su tokom defilea podeljene nagrade pojedinačnim maskama koje su se istakle svojom kreativnošću i interpretacijom maske.

Foto: @correntens

Kao najuspešnije pojedinačne maske izdvojio se Puž iz osnovne škole Jan Čajak iz Bačkog Petrovca, Grdana iz Osnovne škole Sveti Sava iz Rumenke, a u kategoriji grupne maske izdvojili su se Gundulićevi slatkiši iz OŠ Ivan Gundulić, Aždaja i jaje iz Škole za dizajn Bogdan Šuput, Patuljci iz vrtića Dunavski cvet svi iz Novog Sada i Sunđer Bob iz OŠ Petar Kočić iz Temerina...

  • Podbarčanka

    20.02.2015 18:29
    Bravo za Gundulićeve slatkiše!!!

  • sosa

    20.02.2015 15:21
    Dečak u kostimu puža je za desetku :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti