90 prijava zbog prljavih pekara i fast fud kioska

Sanitarna inspekcija je u prvoj polovini ove godine podnela oko 90 prekršajnih prijava i napisala 30 mandatnih kazni zbog loše higijene u objektima za prodaju hrane.  
Sanitarna inspekcija je u prvoj polovini ove godine podnela oko 90 prekršajnih prijava i napisala 30 mandatnih kazni zbog loše higijene u objektima za prodaju hrane.

U veterinarskoj inspekciji kažu da ove godine nisu dobili mnogo prijava. Jedan od mogućih razloga jeste što građani zbog promene nadležnosti često ne znaju da je kontrola proizvoda životinjskog porekla nadležnost ove inspekcije.

Kako piše Blic, u ovoj službi priznaju i da za detaljne i redovne kontrole nema dovoljno inspektora. Poslednja veća akcija bila je pred "Exit", a tada nisu pronađene značajnije nepravilnosti.

Sanitarna inspekcija je od početka godine kontrolisala higijenu u 2.000 objekata, u kojima su uslovi zadovoljavajući, ali sanitarni inspektor Slobodan Žarkov ističe da je i to stanje promenljivo iz dana u dan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti