FOTO: Pauk uklanjao parkirana vozila oko Univerziteta

Pauk služba je danas prepodne uklanjala automobile koji su bili nepropisno parkirani u okolini Univerzitetskog kampusa.

Kako su za 021.rs posvedočili sugrađani, zbog prijemnih ispita na fakultete, u okolnim ulicama i zelenim površinama oko Kampusa, bio je primetan veliki broj nepropisno parkiranih automobila.

Ovo je privuklo pažnju saobraćajne policije, koja je Pauk službi JKP "Parking servis" izdavala naloge za uklanjanje automobila, uz pisanje kazni.

Apeluje se na sugrađane da budu oprezniji.

  • furka

    30.06.2016 21:47
    vaspitavan sam da ne mrzim ali parking servis mrzim dokle je nauka dosegla u ispitivanju univerzuma pa nazad pa opet pa nazad
  • D.

    30.06.2016 17:10
    mixed emotions
    Pre neki dan u prolazu gledam kako pauk dize auto sa zelene povrsine na onom parkingu dole pored Muzeja...Primetim da nije neki krs i obradujem se posto to nisam nikad videla. Onda pridjem i vidim da je registracija PI...pa mi je bilo jasno zasto bas taj i shvatim da sam se prerano obradovala. I mislim se ok, na zelenoj je povrsini, pauk cuva nase zelenilo...a onda pauk krece, pravi ogromne tragove u toj travi, ja stala, gledam, priblizava se drvetu i lomi gooomilu grana da bi prosao do ulice. Bas mi je bilo fuj sve to. Eto.
  • DonJuan

    30.06.2016 13:12
    Parking servis je nesposobno, parazitsko, preduzece, koje ne radi nista korisno osim sto iscrtava linije na javnoj povrsini i za to peljesi vozace. Valjda misle da kola mogu da lebde u vazduhu pa je luksuz parkirati ih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti