Novosađani u sredu love pokemone po gradu

Masovni lov na pokemone, putem aplikacije "Pokemon Go", održaće se u sredu 27. jula, na Trgu slobode.

Do sada se za ovaj događaj na Fejsbuku prijavilo više od 2.000 ljudi.
 
Lov na pokemone počeće u 18 časova.

Podsetimo, aplikacija Pokemon go je za samo dva dana u Sjedinjenim Američkim Državama preuzeta čak 7,5 miliona puta. Naime, kada se "Pokemon Go" instalira, telefon projektuje stvarnu okolinu i prikazuje pokemone. Zadatak igrača je da ode do mesta na kom se pokemon prikazao, usmeri telefon ka njemu i proba da ga uhvati bacajući "poki" loptu. Cilj igre je isti kao i u crtaću, treba da ih sakupiš sve.

Prema poslednjim podacima, korisnici pametnih telefona u SAD više vremena provode uz "Pokemon Go", nego uz "WhatsApp" i "Instagram".
 
U Srbiji je zabeležen prvi nesrećni slučaj u kojem je na trinaestogodišnju devojčicu u Boru naleteo automobil dok je lovila pokemone.  Ona se već pet dana nalazi u komi i ima teške povrede glave.

  • /

    27.07.2016 11:06
    /
    kakvo je podizanje svesti ovde?
  • Branko

    26.07.2016 13:15
    dobar politicar

    Sale,dragaj ti nkog drugog.!
  • Sale

    26.07.2016 12:00
    Info
    Dragi Branko organizator je Pokemon Go. Igra traje 24h svakog dana. A slobodno vreme svakog grsdjanina je njegova stvar ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti