Održano gradsko vatrogasno takmičenje u Kisaču

Danas se u Kisaču održala smotra i otvaranje Redovnog gradskog vatrogasnog takmičenja kao i sedmog "Memorijala Radivoj Savin – Rada", u organizaciji Vatrogasnog saveza grada Novog Sada.

Na fudbalskom stadionu u Kisaču takmičilo se oko 200 učesnika u četiri kategorije i to: vatrogasni podmladak (od 6 do 11 godina), juniori (od 12 do 16 godina), seniori „A“ klase (16 i više godina) i seniori „B“ klase (30 i više godina).

Oni su tokom manifestacije demonstrirali svoje znanje i veštine u izvođenju vatrogasnih dispiclina i drugih zadataka koje im je organizator postavio kao „iznenađenje“. Najspretnijim učesnicima dodeljena su priznanja.

Prilikom otvaranja manifestacije član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković podsetio je prisutne na značaj dobrovoljnog vatrogasnog društava čiji članovi odvajaju deo svog slobodnog vremena da bi dali doprinos zajednici.

  • Madjija

    24.09.2016 16:28
    .
    Lepa manifestacija. Podrzavati svaki vid empatije sto vise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti