Sportske igre za decu na Klisi (Foto)

Sportske igre za decu sa invaliditetom juče su svečano otvorene u Novom Sadu, u Sportskoj hali na Klisi.
Sportske igre za decu sa invaliditetom juče su svečano otvorene u Novom Sadu, u Sportskoj hali na Klisi.

Prema rečima člana Gradskog veća zaduženog za obrazovanje Milana Đukića, Grad Novi Sad će i u budućnosti nastaviti aktivno da radi na unapređivanju uslova za treniranje i bavljenje sportom osoba sa invaliditetom, kao i da podržava sve manifestacije koje propagiraju zdrav stil života.

''Nadam se da će ova sportska manifestacija postati tradicionalna, jer je ovo je veoma dobar način za afirmaciju sposobnosti dece sa posebnim potrebama'', podvukao je Đukić. Manifestacija Sportske igre za decu sa invaliditetom će trajati do 7. novembra u Beogradu, Novom Sadu i Kosovskoj Mitrovici.

To dešavanje je inicirala karatistkinja Tanja Petrović, a podržali su je i istaknuti novosadski sportisti i učenici Škole ''Milan Petrović'' koji će u narednim danima kroz sportske, zabavne, kulturne, humanitarne i edukativne aktivnosti promovisati aktivno učešće osoba sa invaliditetom u svim segmentima sportskog i kulturnog života.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti