Stanarima Banatića još dva dana da se izjasne o uvođenju naplate parkiranja

Skupštine stanara u delu Banatića koji pokriva Mesna zajednica "Omladinski pokret" imaju još dva dana da se izjasne po pitanju uvođenja naplate parkiranja u ovom delu Novog Sada.
Stanari Gagarinove, dela Bulevara Jaše Tomića i Bulevara kralja Petra I od 1. januara moraju da plaćaju parking ispred zgrada, pošto je Grad na zahtev dela stanara uveo plavu zonu. Drugi deo građana bio je nezadovoljan ovom odlukom i pokrenuo je peticiju kako bi se naplata parkiranja ukinula ili makar razmotrila. 
 
Mesna zajednica "Omladinski pokret" pozvala je sve skupštine stanara koje su zahvaćene ovom izmenom da se izjasne da li su za ili protiv uvođenja parkinga, kako bi se informacije dostavile nadležnima. Kako je za 021 ranije naveo predsednik MZ "Omladinski pokret" Marko Mirković, Grad i Parking servis trebalo je da se konsultuju sa mesnom zajednicom pre uvođenja novog troška za stanare, a pošto to nisu učinili, građani će se konsultovati sa nadležnima.
 
U Gradskoj upravi za saobraćaj naveli su za 021 da uvođenje plave zone u ovaj deo Banatića uvodi prekopotreban red, te da je procedura izvedena u potpunosti u skladu sa zakonom.
 
Više o ovoj priči čitajte OVDE.
  • komsija

    05.04.2017 15:05
    naplata je uvela red
    Od kada je uvedena naplata ima dosta slobodnog mesta za parkiranje.
  • Liman3

    03.04.2017 17:43
    Dragi moji sugradjani...
    ...sad je na vama da kazete jeste li da vas pljackaju ovi iz SNSa ili ste protiv?! Ako ste ZA onda cutite i trpite a ako ste PROTIV onda lepo da svi izadjemo na ulice i kazemo da zelimo svoj glavni grad Novi Sad, svoju drzavu Vojvodinu jer nam je vise dosta beograda i srbije i sto nas muzu vec godinama! najveci izvoz je iz Vojvodine ljudi a najveci uvoz u beograd tako da mi mozemo sami a oni izgleda i ne mogu jer nece imati koga vise da kradu! Recimo vise NE i trazimo da se razjedinimo isto kako smo se sjedinili pa onda neka oni sebe upropaste a mi ako nas neko bude i krao krasce nas nas covek a ne neki dodjos iz donjeg mog!
  • Dragan

    03.04.2017 13:52
    Znam
    Smatram da svako zavlacenje u dzep gradjanima stvara probleme, ali sa uvodjenjem zone, stvarno ima dosta slobodnog mesta za parkiranje u svako doba dana. Tvrdim da su najveci problem divlji taksisti koji prave haos kod gagarinove 24. Tim problemom mesna zajednica i nadlezne sluzbe moraju da se pozabave. Kao i stvaranjem jezera takodje kod gagarinove 24, cim padne kisa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti